Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
17-річна дівчина поцупила одяг із магазину, 26-річний – з подвір’я ровер, а 13-річні – метал

Фото ілюстративне.

17-річна дівчина поцупила одяг із магазину, 26-річний – з подвір’я ровер, а 13-річні – метал

Завдяки злагодженій роботі правоохоронців зловмисників встановили за лічені хвилини. Крадійкою виявилась мешканка Володимир-Волинського району, велосипедним злодієм – лучанин, а неповнолітні проживають у Рожищі

У суботу, 3 липня, до поліції звернувся мешканець Гіркої Полонки і повідомив, що з його подвір’я зник велосипед вартістю близько 5 тисяч гривень. Правоохоронці оперативно з’ясували, що крадіжку скоїв 26-річний раніше судимий лучанин. Двоколісного у нього вилучили. Цього ж дня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку від продавчині одного із магазинів Луцька. Жінка заявила, що невідома особа поцупила одяг на понад дві тисячі гривень. Дільничний спільно із патрульними також швидко встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 17-літня мешканка Володимир-Волинського району.

Вчинили злочин 13-річні рожищани. Викрадене підлітки вже встигли здати на брухт.

Також днями з будинку у Рожищі викрали електродвигун та кабелі.  Зловмисники проникли у приміщення шляхом злому металевої скоби вхідних дверей. Вчинили злочин 13-річні рожищани. Викрадене підлітки вже встигли здати на брухт.

Реклама Google

Ольга БУЗУЛУК.

Читайте також: На Волині з пасовиська вкрали бика


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel