Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Гарбуз із секретом: дізнаєтесь, що цього разу ми заховали, — отримаєте грошовий приз!

Волинь-нова

Гарбуз із секретом: дізнаєтесь, що цього разу ми заховали, — отримаєте грошовий приз!

А головне — масу позитивних емоцій! Бо відкриття чогось нового і незвіданого саме їх і дарує

А наша вікторина нагадує популярну телевізійну гру «Що? Де? Коли?», тільки замість чорного ящика ми використовуємо знаменитий український (і американський, бо там ще більші виростають) овоч — гарбуз.

«Гарбуз із секретом» — 27 (2021)

Головне призначення захованого нині нами предмета знає кожен. Хоча, складаючи це питання, я натрапив на те, як один відомий народ використовував його і у справі, де нас виручав так званий «карбованець» чи «те, що горить». Звісно, стало смішно, бо з дитинства ми звикли до іншої його функції…

Особисто мені він нагадує вид спорту, де кричать, особливо дівчата. Хоча у міфології відьми цей предмет не люблять, бо втрачається їхня сила. Адже форма у нього особлива. І хоч нинішня техніка дає змогу легко її змінювати, більшість виробників довіряють варіанту, перевіреному з давніх часів, коли він прийшов на заміну каменю.

До речі, в Україні цей предмет асоціюється з дуже відомою людиною–патріотом, про яку вчать у школі.

А ще цей предмет може знімати чари алкоголю.

І має ця річ в нашій мові крутезний синонім, хоч словник подає його як діалект. Скажу так: хороший, виходить, діалект, раз є спільнокореневі слова у французькій, італійській та польській мові.

Реклама Google

А ще він може знімати чари алкоголю.

Що за предмет ми заховали у гарбузі?

Слово–відповідь треба надіслати до 18 липня тільки у вигляді sms–повідомлення на номери: 0501354776 і 0672829775 (наприклад: «Око», «Три ведмеді», «Світлана Орловська»), але обов’язково вказати після слова–відповіді у дужках ще й своє ім’я і прізвище (наприклад: «М’яч (Максим Мохнюк)»).

Увага: з одного номера можна відправляти лише одне sms! Цей номер і братиме участь у жеребкуванні при розіграші призових 200 гривень, якщо правильних відповідей буде більше двох. А ще спеціальний приз — 150 гривень — отримає той, хто в листі на поштову адресу (43025, м. Луцьк, просп. Волі, 13) чи електронну ([email protected]) найяскравіше опише, як шукав відповідь.

Читайте також: Гарбуз із секретом: «… бо на мені твій мед і в мені твоє жало»

Telegram Channel