Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Зеленському треба перемогти в собі «декого» і перестати його лякатись

«Ніколи не матимуть потрібної допомоги ті, хто стоїть у позі жертви та безпорадно благає агресора припинити злочини».

Фото Цензор.НЕТ.

Зеленському треба перемогти в собі «декого» і перестати його лякатись

Президенту Зеленському варто спробувати відповісти на ключове питання: чому ж ЄС не демонструє «залізної підтримки» України?

Можливо, тому що «дехто» в керівництві України бореться з Путіним вмовляннями припинити агресивні дії та навіть боїться назвати ворога на ім’я, щоб не псувати з агресором особистих стосунків?

Можливо, тому що «дехто» на Банковій не коментує загибель українських воїнів на фронті, каже, що у нас велике перемир’я, і поводиться так, ніби нічого важливого на лінії зіткнення не відбувається?

Можливо, тому що навіть на річницю збиття росіянами боїнга МН-17 президент Зеленський не написав, хто саме це зробив та хто має за це відповідати у суді, перед нашою країною в тому числі?

Можливо, тому що «дехто» в керівництві України призначив проросійського політика на посаду начальника комітету з розвідки при главі держави України та провалив усі розвідувальні операції проти Росії, в тому числі спільні з НАТО?

Ніколи не матиме надійних союзників країна, керівництво якої вимагає захисту від інших і мало що робить для свого власного захисту.

Можливо, тому що керівництво України лише говорить про реформи та шлях до ЄС і НАТО, а насправді структури оборони та безпеки залишаються «совковими», стратегії реформи армії нема?

Ніколи не матиме надійних союзників країна, керівництво якої вимагає захисту від інших і мало що робить для свого власного захисту.

Ніколи не матимуть потрібної допомоги ті, хто стоїть у позі жертви та безпорадно благає агресора припинити злочини.

«Залізну підтримку» від ЄС Україна матиме лише тоді, коли ми самі продемонструємо власну «залізну волю» дати відсіч Путіну, якщо ми покажемо, як ефективно чинити опір. Саме опір Росії підняв хвилю підтримки України у війні, саме готовність іти до кінця у боротьбі за незалежність.

Читайте також: Чим схожі СБУ та ФСБ: Ілля Новіков порівняв викрадення судді Чауса та Надії Савченко​.

Для початку треба перемогти в собі цього «декого», перестати його лякатись, назвати речі у війні своїми іменами. А тоді буде доречно робити закиди комусь іншому. Це наша війна, і це нам треба бути чесними перед собою. Перемога над словом «дехто» — це перший крок до перемоги України.

Telegram Channel