Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Розповіли, куди волинянам здавати тару від пестицидів

Небезпечна тара.

Фото: Знайдивідходи.укр.

Розповіли, куди волинянам здавати тару від пестицидів

ТОВ “НВК “УКРЕКОПРОМ” повідомляє про реалізацію проєкту “Агро Варта”

Проєкт розпочато за ініціативи Європейської Бізнес Асоціації для покращення ефективності організації збирання, сортування, транспортування, зберігання, перероблення, знешкодження, видалення та утилізації використаних пакувальних матеріалів і тари з-під пестицидів, йдеться на сайті Луцької міськради.

Є можливість безоплатно передавати на перероблення, знешкодження, видалення та утилізацію використані пакувальні матеріали і тару з-під пестицидів для подальшого безпечного з нею поводження.

Даний проєкт надає можливість сільськогосподарським виробникам Луцької міської територіальної громади безоплатно передавати на перероблення, знешкодження, видалення та утилізацію використані пакувальні матеріали і тару з-під пестицидів для подальшого безпечного з нею поводження.

Компанія має в наявності усі необхідні ліцензії та дозволи для ведення господарської діяльності зі збирання, зберігання, перевезення та утилізації, видалення та знешкодження небезпечних відходів. Дозвіл на реалізацію проєкту отримано від Антимонопольного комітету України (рішення №562-р від 28.08.2020).

Компанія запевняє, що володіє достатнім досвідом повного та фактичного виконання взятих на себе зобов’язань перед партнерами, фаховими спеціалістами, а наявне обладнання відповідає європейським стандартам якості.

Контакти ТОВ «НВК «УКРЕКОПРОМ»: м. Одеса, вул.Комітетська, 14 а, 65091, тел. +38 (048) 714-86-67, +38 (044) 227-84-83, [email protected], www.ueco.com.ua

Читайте також: По дві тисячі на дитину: уряд схвалив виплати школярам до 1 вересня.

Telegram Channel