Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Юзік добудовує гігантський «садовий будиночок»

Маєток — це ще не все «покращення»: минулого літа дружина пана Корявченкова купила собі другу Toyota Land Cruiser. Вартість такого автомобіля  — 80-250 тисяч доларів залежно від комплектації.

Фото із сайту rbc.ua.

Юзік добудовує гігантський «садовий будиночок»

Незабаром депутат Верховної Ради від фракції «Слуга народу» Юрій Корявченков може переїхати жити за Київ

Згідно з декларацією за 2020 рік, його дружина Тетяна володіє земельною ділянкою у 18 соток у селищі Проців Бориспільського району, де серед об’єктів незавершеного будівництва значиться «садовий будиночок» у 260 квадратних метрів. Однак коли журналісти видання «Країна» побачили його на власні очі, то зрозуміли, що Юзік був занадто скромним. «Будиночок» виявився великим двоповерховим маєтком на завершальній стадії будівництва – залишилось провести лише оздоблювальні роботи.

Вартість таких котеджів тут — від 300 до 500 тисяч доларів залежно від стадії будівництва.  

Сама місцина, де стоїть «хатина», виглядає дуже затишно, її оточує сосновий ліс. А при з’їзді з траси, яка веде в аеропорт, до дому «слуги народу» йде відремонтована дорога з пофарбованими бордюрами та свіжою розміткою. «Країна» пише, що вартість таких котеджів тут — від 300 до 500 тисяч доларів залежно від стадії будівництва.

А зараз Юрій Корявченков живе на Позняках на Дніпровській набережній у трикімнатній квартирі площею 104 квадратні метри. У сусідньому будинку, до речі, мешкає Євген Кошовий, відомий також як Лисий.

Микола ДЕНИСЮК.

Читайте також у нас: «Волинський зять зняв унітази і викрутив розетки: так виїждав із державної дачі у Конча-Заспі​».

Telegram Channel