Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
А могли ж погрожувати світу ядерною бомбою!

Останнім часом головний «слуга» в парламенті — улюблений персонаж карикатуристів та творців фотожаб.

Фото із сайту slovoidilo.ua.

А могли ж погрожувати світу ядерною бомбою!

У команді Зеленського мріють заробляти гроші, шантажуючи планету

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія — це крутіше, ніж «95 квартал». Ріже таку «веселу» правду–матку, на яку навіть хлопці в барі за пивом не завжди наважаться. Нещодавно з усіх сил хвалив методи авторитарної Комуністичної партії Китаю, а зараз став пропагувати бандитський «доробок» Росії, де вголос обіцяють перетворити Землю на «радіоактивний попіл», якщо щось буде не по–їхньому.

Ось для чого, за словами Давида Арахамії, Україні треба було зберегти ядерну зброю: «Якби ми були ядерною державою, з нами всі розмовляли б по–іншому, домовлялися б по–іншому. Навіть якщо б не могли обслуговувати (ядерне озброєння. — Ред.), могли б скоротити, але все одно залишити ядерний потенціал. Ми могли б шантажувати весь світ, і нам би давали гроші на обслуговування, як зараз це відбувається в багатьох інших країнах».

«Слугам» навіть в голову не приходить, що Україна–ядерний шантажист сприймалася б світом як Північна Корея. А наслідком цього була б міжнародна ізоляція, а не допомога.

Слово «шантажувати» різонуло вухо багатьом. Здається, членам ЗЕленої команди вже зовсім голова від влади закрутилась…

Коментарі

Ірина ГЕРАЩЕНКО, народний депутат від «Європейської Солідарності»:

«Слугам» навіть в голову не приходить, що Україна — ядерний шантажист сприймалася б світом як Північна Корея. А наслідком цього була б міжнародна ізоляція, а не допомога. Коли чуєш такі одкровення слуг, то на думку приходить одне: може й добре, що Україна відмовилася від третього у світі ядерного потенціалу. Бо хто знає, що б спало на думку зеленій владі».

Читайте також: Зеленський збирається подати воду в окупований Крим, - Лерос.

Віктор ТАРАН, політолог:

«Це ж яку класну річ втратив Арахамія! Можна було б нічого не робити, не розвивати економіку і правову державу. Достатньо було б сидіти, розмірковувати про корабельні сосни і — всіх шантажувати. Державницьке мислення? Насправді — ніт. Це швидше нагадує розмову гопника з райончика».

Борислав БЕРЕЗА, політик:

«Враховуючи, що до 2015 року Арахамія був громадянином Росії, а сьогодні він голова монобільшості Верховної Ради і робить заяви про можливий шантаж Україною наших західних партнерів, то він не просто ідіот, а намагається бути суперуспішним агентом ФСБ, інтегрованим у найвищі ешелони влади».

Василь РОГУЦЬКИЙ.

Telegram Channel