Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Потап готовий стати багатодітним батьком і кинути кар’єру заради сім’ї

Неймовірно, але пара 10 років приховувала свої стосунки. За словами Потапа, він не хотів засмучувати свою колишню дружину та сина. Але після весілля з Настею, каже, він почувається абсолютно щасливим.

Фото із сайту 1plus1.tv.

Потап готовий стати багатодітним батьком і кинути кар’єру заради сім’ї

Відомий співак та шоумен розповів про сімейне життя з Настею Каменських і заявив, що дружина заробляє більше за нього

«Зараз Настя мені допомагає, у неї більше концертів, ніж у мене. Але взагалі я вважаю, що чоловік повинен робити основні вклади в усе: машини, діаманти, відпочинок. Ми працюємо з ранку до вечора. Я вдома — ​спокійний, лінивий і дуже добрий. Так, не прибираю за собою речі, думаю, що в готелі… З грошима потрібно легко розлучатися. Гроші — ​це енергія, вона має властивість повертатися», — «пофілософствував» артист.

Музикант також заявив, що готовий стати багатодітним батьком. «Загалом я хочу п’ятеро дітей. Заради своєї родини готовий пожертвувати всім, навіть кар’єрою. Вважаю, що жінка повинна пожертвувати всім, але якщо треба чоловікові пожертвувати — ​я готовий. Це жіноча відповідальність — ​будувати сім’ю, а чоловікова — ​її захищати. Якщо постане питання про вибір між родиною та кар’єрою, то яка може бути кар’єра?! Сім’я — ​найважливіше в житті», — ​каже Потап.

Я вдома – спокійний, лінивий і дуже добрий. Так, не прибираю за собою речі, думаю, що в готелі...

Що ж, веселун Потап здатний наговорити всякого. 34-річна Настя, на відміну від нього, не обіцяє народити футбольну команду, але про малят таки подумує: «Якщо чесно, я мрію про дитину. Для мене не важливо, хто це буде: хлопчик чи дівчинка. Головне, що це наш малюк», — ​заявила вона нещодавно. А ще Настя пояснила, чому хотіла б мати більше, ніж одну дитину: «Я завжди мріяла мати більше однієї дитини, тому що я одна в сім’ї і завжди дуже від цього страждаю. Мені не вистачає братика або сестрички».

Лія ЛІС

Читайте також: Луцька «Волинь» у Сумах розійшлася миром з «Альянсом» із Липової Долини.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel