Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Квітковий гороскоп. А ви знаєте, якою є квіткою?

Здається, щось ви давно їх не дарували. А якщо і дарували, то квітів забагато не буває...

Фото із сайту: ukr.media.

Квітковий гороскоп. А ви знаєте, якою є квіткою?

За повір’ями, рослину, під знаком якої ви народилися, необхідно засушити і носити завжди із собою, тоді вона захистить вас від напастей, бід і пристріту. Отож дізнайтеся, яка ви квітка

 

ТИРЛИЧ ЖОВТИЙ
(1 січня – 10 січня)

Загадкова квітка, що символізує літнє тепло. Росте на гірських луках. Надає характеру деякої таємничості, більшою мірою зовнішньої, тоді як усе пояснюється досить просто. Наприклад, причиною скритності і замкнутості може бути звичайна сором’язливість. Людина, народжена під цим знаком, вперто добивається мети. Слід остерігатися холодної погоди.

БУДЯК (11 січня – 20 січня)

Ніхто не звертає на нього уваги. Тому, коли метушиться, постійно викликає вогонь на себе. Вигадує часом непосильні для себе заняття, від яких, помізкувавши, може тут же відмовитися під будь-яким приводом. Така поведінка дезорієнтує навколишніх, і тому вони не завжди можуть розгледіти основну рису будяка – доброту. Він чудовий друг і сім’янин. Сумлінний працівник. Трудове завзяття може призвести до ранньої гіпертонії.

БЕЗСМЕРТНИК
(21 січня – 31 січня)

Безсмертник – це безсеребреник. Скромний, однак пильно стежить за модою. Його елегантність часто викликає заздрість. Але у нього достатньо енергії, щоб перебороти всі труднощі і з блиском перемогти недоброзичливців.

Незважаючи ні на що, Лілія вміє бути щасливою.

ОМЕЛА
(1 лютого – 10 лютого)

Жінка відрізняється небайдужістю і легкістю поведінки. Ризикована, здатна заворожити навіть найнеприступнішого чоловіка. Представники сильної половини людства повинні робити ставку на спорт, щоб мати популярність у протилежної статі. Це зробить їх привабливими.

КРАСАВКА
(11 лютого – 19 лютого)

Жінка – скромна красуня. Добитися її уваги з першого разу дуже складно. У неї достатньо сил і енергії, щоб дати належну відсіч. Можливо, пощастить після другої спроби. Чоловік хоч і не красень, але працює, як звір, без утоми. Отже, відповідно, всього доб’ється.

МІМОЗА
(20 лютого – 28 лютого)

Ці люди вирізняються підвищеною чутливістю. Вони дуже боляче переживають, якщо їхню роботу недооцінили. Начальники, не перевантажуйте Мімоз! Вони звикла жертвувати собою, щоб виконати доручену їм роботу і заслужити заохочення, нехтуючи відпустками і лікарняними. Є небезпека інфаркту і виразки шлунка.

МАК (1 березня – 10 березня)

Краса одурманює, як опіум. Легко потрапити в його тенета, але важко з них вибратися. Шлях Маку всіяний тернами. Треба вірити у свої сили – тільки так зможе досягти успіху. У харчуванні не слід робити ставку на м’ясні страви. Овочі – джерело вітамінів і гарного настрою.

ЛІЛІЯ
(11 березня – 20 березня)

Завуальована чарівність. Витонченість натури. Місячна квітка. Таємниця, яку можна розгадати тільки в повний місяць. У її житті можливе все: маскарад, обман, флірт... Незважаючи ні на що, Лілія вміє бути щасливою.

Продовження – в наступному номері.

Читайте також у нас: «Повертаючись якось із Польщі, Марія Вітичук везла 25… зів’ялих троянд».

Telegram Channel