Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Не будьте йому мамою, або 5 порад для жінок, які хочуть мати ідеального чоловіка

Секрет щасливих стосунків у Ваших руках.

Фото 24 канал.

Не будьте йому мамою, або 5 порад для жінок, які хочуть мати ідеального чоловіка

У кожної з нас є сильне материнське начало. Але чи не зашкодить воно стосункам із чоловіком?

Залицяючись, він носив ваші важкі сумки, допомагав знімати верхній одяг. Що ж трапилося зараз? Чому на прохання вкрутити лампочку чи винести сміття відповідає: «Я зайнятий, впораєшся сама». Рано чи пізно дружина починає розуміти, що тягне дім на собі, а коханий не тільки не допомагає, але й не цінує те, що вона робить. Тож починає ображатися, висловлювати претензії, розповідати чоловікові, що він повинен робити як глава сімейства. Зазвичай він не розуміє, що сталося з нею. Чому поводить себе не так, як раніше. А причина проста: у вашому ставленні до нього стало забагато материнського.

Щоб ваші стосунки з партнером знову були гармонійними, а він не тільки брав, а й віддавав, дотримуйтеся цих правил:

Не переборщіть з допомогою. Якщо чоловік не може знайти потрібну йому річ чи щось у нього не виходить, не варто відразу ж кидатися йому на допомогу. Через кілька хвилин він сам знайде ключі від машини або зав’яже краватку.

Рано чи пізно дружина починає розуміти, що тягне дім на собі, а коханий не тільки не допомагає, але й не цінує те, що вона робить.

Прислухайтеся до його порад. Дозволяйте проявляти ініціативу, висувати ідеї. Навіть якщо вони розходяться з вашою думкою, поставтеся до цього філософськи.

Не доробляйте за нього роботу. Навіть якщо після його прибирання вам знову доведеться братися за ганчірку, не варто говорити: «Краще б я це зробила сама». Так не тільки образите чоловіка, але й відіб’єте бажання допомагати вам.

Ніякої опіки! Не потурайте його слабкостям і не піклуйтеся, як про дитину. Він цілком спроможний сходити до магазину і розігріти обід. Якщо ж у якомусь питанні ви розумієтеся краще, обмежтеся порадою.

Геть маніпуляцію! Не «купуйтеся» на його лестощі, що у вас щось краще виходить. Він хоче, щоб ви за нього це зробили.

Не будьте «пилкою». Постійне бурчання, що чоловік безрукий, нездара, неініціативний, лише переконає у тому, що не цінуєте його. То навіщо напружуватися і намагатися сподобатися людині, яка тебе ні в гріш не ставить?

Хваліть. Адже, певне, є за що. Ваша похвала буде йому стимулом, щоб стати кращим.

Читайте також: На Землю суне магнітна буря «червоного» рівня

Telegram Channel