Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Як вродливій жінці бути «на висоті»!

Яке взуття пасує жінці?

Фото maisternyaruhu.com.ua.

Як вродливій жінці бути «на висоті»!

Завжди зважайте, наскільки доречне ваше взуття для заходу, на який збираєтеся, особливо коли йдеться про туфлі на підборах. Отож поради фахівців:

l каблук 2–4 см. Оптимальний варіант для більшості дівчат. Підтримка стопи є, легкий підйом – теж, але при цьому немає проблем із рівновагою, зручно ходити. Такі підбори підходять під ніжні сукні, укорочені брюки – головне, щоб була відкрита щиколотка.

l 5–6 см. Туфлі з таким каблуком можна носити щодня, вони більш кокетливі, ніж попередня модель, в них досить зручно. Залежно від дизайну і форми можуть скласти компанію фактично будь-якій речі. І якщо низькі підбори ідеальні для навчання, роботи і прогулянок, то такий каблучок уже цікаво доповнить лук для офіційних і неформальних заходів, театру.

l 7–9 см. Човники на підборах такої висоти повинні бути у гардеробі кожної жінки. 

l 7–9 см. Човники на підборах такої висоти повинні бути у гардеробі кожної жінки. Вони ідеально підходять для світського вечора чи особливого випадку. Це вишукана і спокуслива класика.

l 10–11 см. Шикарні туфлі з приголомшливим підйомом . Такі моделі, безумовно, не призначені на щодень, їх купують для світського рауту, адже вони відмінно виглядатимуть з вечірніми й коктейльними сукнями. Таке взуття краще не носити більш як 2–3 години, а ось варіанти зі ще вищим каблуком брати не рекомендується. Бережіть свої ніжки!

Для того, щоб зменшити дискомфорт від носіння туфель, надавайте перевагу натуральним матеріалам. Шкіряні адаптуються під особливості стопи, в них легше ходити на каблуках. Вибирайте стійкі моделі, шпильку не бажано носити щодня.

Джерело: crocuscity.ua.

Читайте також:Уся правда про креми: корисні поради

Реклама Google

Telegram Channel