Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Що віщують зорі

Дізнайтеся який день буде для вас сприятливим!

Фото із сайту uznayvse.ru.

Що віщують зорі

ОВЕН. У неформальній обстановці можна буде вирішити досить значні проблеми. Перед вами відкриються нові можливості, але не варто афішувати свої плани, дійте таємно, і удача буде на вашій стороні. У вихідні постарайтесь не критикувати своїх близьких. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ТЕЛЕЦЬ. На вас очікують зміни. Цілком можливо, що ви впораєтеся з усіма своїми проблемами. Якщо вас щось тривожить у взаєминах із колегами або рідними, краще коректно все з’ясувати. Обсяг майбутньої роботи може злегка налякати, але ваші зусилля окупляться. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — четвер.

Покладайтеся на свою інтуїцію — саме так ви доб’єтеся того, що вам потрібно й у роботі, і в особистому житті.

БЛИЗНЮКИ. Покладайтеся на свою інтуїцію — саме так ви доб’єтеся того, що вам потрібно й у роботі, і в особистому житті. Вам вдасться відстояти власні інтереси. До того ж переконаєтеся, що кохаєте і кохані. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

РАК. Тиждень вдалий в плані роботи й фінансів. Постарайтеся максимально використовувати свої таланти — і начальство оцінить ваші зусилля. До речі, поради друзів допоможуть у вирішенні важливої проблеми. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ЛЕВ. Доля може подарувати нове знайомство, але не варто думати, що це ваше найбільше кохання. Поставтеся серйозно до ділової пропозиції, вона може відкрити хороші перспективи. У вихідні звільніться від зайвих речей. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

ДІВА. Ви будете займатися чим завгодно, але тільки не домашніми обов’язками. Однак неможливо нескінченно ухилятися від рішення важливих питань. У вихідні варто пробачити своїм близьким їхні невеликі слабкості — не всі мають вашу наполегливість й уміння досягати мети. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ТЕРЕЗИ. Вибравши правильну стратегію й доклавши зусиль, ви доберетеся таки до лаврового вінка. Не звертайте уваги на шепіт за спиною й заздрощі: сконцентруйтеся — і вперед до мети. У вихідні можна влаштувати пікнік на природі. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

СКОРПІОН. Ви будете успішно справлятися зі своїми й чужими проблемами. Проявляйте ініціативу — і ви досягнете багато чого у справах і в коханні. У вихідні вам точно буде що відсвяткувати. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Неминучі зміни. Будьте скромнішими, вмійте задовольнятися малим. Очікуйте похвали від начальства і премії, вашу працю оцінять. Відкриється другий подих, і ви зможете гори звернути. Але у вихідні краще відпочивати, а не працювати. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

КОЗЕРІГ. Женіть геть осінню депресію. Реально оцінюйте обсяг роботи, не відмовляйтеся від допомоги колег. Можлива не зовсім приємна розмова з начальством, яка закінчиться конкретним рішенням. Позбудьтеся тривожних думок, зірки не залишать вас без заступництва. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

Читайте також: Відомий футбольний коментатор зловив величезного коропа (Фото)

ВОДОЛІЙ. Ваша професійна активність досягне високого рівня, з’являться пропозиції з приводу зміни роботи, і це дасть змогу вийти на новий фінансовий рівень. Однак важливо не задирати носа і не забувати про близьких людей. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

РИБИ. Закінчується період труднощів і стресів. Є шанс одержати бажане й зробити великий крок уперед. Зайнятість відволіче від безуспішного з’ясування стосунків. У вихідні приділить увагу рідним. Їм потрібна ваша підтримка. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

Реклама Google

Telegram Channel