Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Вашим рукам потрібна турбота

Усі жінки, які обожнюють шубки — не тільки натуральні, а й штучні, — будуть приємно здивовані.

Фото із сайту zerkalo.media.

Вашим рукам потрібна турбота

Щоправда, рукавички не тільки їх зігрівають. У холодну пору це важливий елемент жіночого гардеробу, який може чудово доповнити образ або ж… зіпсувати його

Головне — щоб вони були теплими, але якщо ще й модні, то це приносить неабияке задоволення. Тож, готуючись до зими, зверніть увагу на:

Довгі рукавички

У моду повернулися рукавички, які у багатьох досі асоціюються з королівськими балами і панянками в розкішних пишних сукнях.

У моду повернулися рукавички, які у багатьох досі асоціюються з королівськими балами і панянками в розкішних пишних сукнях. Тож орієнтуйтеся на високі моделі — шкіряні, в’язані або комбіновані. Крім того, у тренді високі шкіряні рукавички, які розширені доверху: вони не мають щільно обтягувати руку — навпаки, ви можете в них заховати рукави пальта чи куртки.

В’язані мітенки

Це щось середнє між рукавичками і рукавицями, але пальці відкриті. Якщо ви не боїтеся експериментувати, можете підібрати собі мітенки з… оригінальними візерунками, зокрема тварин.

Писк сезону — хутряні рукавиці

Усі жінки, які обожнюють шубки — не тільки натуральні, а й штучні, — будуть приємно здивовані — у моді хутряні рукавиці. Вони візуально здаються великими, а всередині напрочуд теплі — саме те, що треба для холодної зими. Це можуть бути класичні хутряні рукавички або довгі рукавички з хутром — ідеальний варіант для пуховика або пальта без рукавів.

Читайте також: Зеленського просять дозволити українцям гнати і продавати самогон

Цього сезону орієнтуйтеся на моделі яскравих забарвлень з прикрасами. Також актуальна класика (рукавиці з візерунками й об’ємною вишивкою), рукавички–манжети, замшеві та ковбойські рукавички.

Джерело: glavred.info.

Telegram Channel