Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 25 - 31 жовтня

ОВЕН. Не забувайте про хліб насущний і побутові справи. Начальство може підтримати ваші нові ідеї. Головне – знайти можливість їх викласти. Можна освоїти нову професію, знайти високооплачувану роботу, зайнятися тим, до чого лежить душа. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

ТЕЛЕЦЬ. Роботи багато, як ніколи, але вас це не лякає. За вашу працьовитість одержите солідну винагороду. Бажано триматись подалі від усяких авантюр, пов’язаних з легким збагаченням. Не чекайте виграшу в лотерею або вдалого заміжжя, ваша доля – у ваших руках. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

БЛИЗНЮКИ. У вас буде багато цікавих і вигідних проектів, контактів і справ. Якщо будете активні й креативні, то досягнете чудових результатів. В особистому житті все також іде саме туди, куди вам потрібно. Очікуються приємні зміни в родині. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

РАК. Ваші справи налагоджуватимуться. Просто насолоджуйтеся моментом. За бажання можна буде реалізувати найсміливіші задуми. На роботі у вас буде складатися творча й радісна атмосфера. Все вдаватиметься з мінімальними витратами сил і засобів. Завдяки гарному настрою ви дуже багатьом зможете допомогти, підтримавши у важку хвилину. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

ЛЕВ. Плани й задуми можуть реалізуватися, але не обов’язково принесуть радість. І кар’єрний зліт може коштувати вам нервів і здоров’я. В особистому житті не варто бути відкритою книгою, постарайтеся заінтригувати партнера, ви від цього тільки виграєте. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Якщо щось піде не так, не варто панікувати.

ДІВА. Якщо щось піде не так, не варто панікувати. Може, воно й на краще. Вчіться знаходити нове у звичайних речах. Тиждень повинен принести гарний настрій, поступовий інтелектуальний підйом і удачу в кар’єрі. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

ТЕРЕЗИ. У вашому житті досить імовірні позитивні зміни, але вони прийдуть несподівано. Проте, зробити ви встигнете багато чого, якщо, звичайно, з ентузіазмом візьметеся за діло. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

СКОРПІОН. Ви відчуєте легкість, піде в минуле багато чого з того, що вас дратувало й не давало йти вперед. Початок тижня сприятливий для спілкування в неформальному ключі. Зайва строгість може відштовхнути кого завгодно, постарайтеся бути вільнішим. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

СТРІЛЕЦЬ. Цей період буде сповнений випадковостей. Ви зможете завести корисні знайомства, цьому буде сприяти ваш дар красномовства й вміння переконувати навколишніх. Можуть посипатися всілякі привабливі пропозиції. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

КОЗЕРІГ. Вас можуть очікувати серйозні життєві зміни. Можливо, ви довідаєтеся про зраду коханої людини або нечесності ділового партнера. Від вас буде потрібно терпіння, поставлених завдань буде багато, виберіть найважливіші й постарайтеся виконати їх. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Читайте також: «Пробач, мамочко!»

ВОДОЛІЙ. Сприятлива робота індивідуального плану. Постарайтеся не допускати прояву егоїзму стосовно колег і близьких людей, не будьте дріб’язковим. Вас багато чого буде дратувати, але постарайтеся не зривати негатив на близьких. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

РИБИ. У найближчі дні вас буде супроводжувати успіх у будь-якому починанні. Хоча й доведеться займатися малоцікавими справами й терпляче розгрібати завали дрібних проблем. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

Telegram Channel