Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Рівнянин розроблятиме нове меню для українських школярів

Оце так!

Фото vgorode.ua

Рівнянин розроблятиме нове меню для українських школярів

Шеф-кухар Олександр Медведь увійшов у п’ятірку переможців Всеукраїнського конкурсу «Розробка нового шкільного меню» від Львівської національної асоціації громадського харчування

32 учасники проєкту подали свої розробки на розсуд журі в середині липня. Днями Національна асоціація громадського харчування оголосила п’ятірку переможців. Серед них Олександр Медведь, страви якого будуть внесені в новий збірник рецептур для українських школярів. Чоловік уже 25 років працює кухарем, має трьох синів, тож знає, що хочуть діти і як скласти меню. Він вивчив норми харчування у закладах освіти і розробив 6 різних меню, включаючи шведський стіл, з п’ятиразовим харчуванням на день.

Днями Національна асоціація громадського харчування оголосила п’ятірку переможців. Серед них Олександр Медведь, страви якого будуть внесені в новий збірник рецептур для українських школярів.

Невдовзі «Нове 4-тижневе МЕНЮ» передадуть до Держслужби з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів для погодження та набуття статусу «рекомендованого». А переможці конкурсу поїдуть до Німеччини для ознайомлення з моделями організації харчування та підвищення професійної кваліфікації.

Реклама Google

Читайте також: Лучанин просить прибрати комуністичну символіку на меморіалі «Вічної слави» (Фото).


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel