Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині роздаватимуть свою тисячу

Нікому ні за яких умов не називайте по телефону реквізити своєї банківської картки!

Фото із сайту bank.gov.ua.

На Волині роздаватимуть свою тисячу

Її розігруватиме щотижня газета «Волинь-нова» серед своїх передплатників. Переможцем, до речі, можете бути й Ви

Увага! Нова акція для передплатників!

«Щономера – по ТИСЯЧІ – за Любов до «Волині»!

В акції беруть участь як передплатники на увесь 2022 рік, на півріччя, на квартал, так і всього на місяць.

Тобто, заплативши 30 гривень на місяць за «Газету Волинь» (для рівнян – «Волинь-нова. Рівненський край», для решти України – «Волинь-нова») і надіславши квитанцію чи її копію про передплату на адресу редакції, – Ви вже маєте шанс стати власником ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ!

Ваша квитанція братиме участь у жеребкуванні стільки разів, скільки в цей місяць буде виходів газети. Але якщо кожного місяця продовжуватимете передплату, то й гратимете постійно протягом року.

Зрозуміло, що для тих, хто, приміром, виписав «Волинь» одразу на рік, буде аж 52 ШАНСИ отримати тисячу, бо саме стільки разів газета виходить протягом 12 місяців!

Читайте також у нас: «Виписала газету одразу на рік — маю спокій і… подарунок!».

Якщо ж Ви передплачуєте разом ще й «Цікаву газету на вихідні» – шанси ще подвоюються, оскільки Ваш конверт із квитанцією отримає 2 номери (тобто, граєте 104 варіантами).

Але і це ще не все: якщо випишете весь комплект із 4 наших видань від «Волині» (це для жителів Волинської області), то шанси збільшуються у 4 рази: 52х4=208. Таке саме право мають і передплатники інших областей, але тоді маєте підтвердити свою участь в акції 4 квитанціями на кожне із наших видань (газету «Волинь-нова», «Цікаву газету на вихідні» і місячники «Так ніхто не кохав» та «Читанку для всіх»).

Отож, річні передплатники комплекту (індекс 86772) або 4 наших видань окремо гратимуть аж 208-ма варіантами!

2511_2_3_4_5_7_12_14_15.indd

Річні передплатники комплекту (індекс 86772) або 4 наших видань окремо гратимуть аж 208-ма варіантами!

Уявляєте, наскільки можуть зрости Ваші шанси! Тож скористайтеся ними. Бо не виграє той, хто не грає. А в нашому випадку, хто не виписує газет.
Оформивши передплату, покладіть квитанцію чи її копію в конверт і надішліть її на адресу: 43005, просп. Волі, 13, газета «Волинь-нова». Обов’язково вкажіть на конверті – Акція «Тисяча від «Волині»!

Обов’язково вкажіть на конверті – Акція «Тисяча від «Волині»!

І, будь ласка, зауважте: гроші переможцям працівники редакції доставлятимуть особисто або поштовим переказом. Тож нікому ні за яких умов не називайте по телефону реквізити своєї банківської картки!

Читайте також у нас: «Як передплатити, не виходячи з дому, «Волинь», «Цікаву газету на вихідні», «Читанку для всіх» і «Так ніхто не кохав» (Покрокова інструкція)​».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel