Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Виписала газету одразу на рік —  маю спокій і… подарунок!»

Отримуючи суперприз від заступника головного редактора «Волині» Миколи Римаря, Надія Шульган запевнила, що наступного року читатиме всі 4 наші видання. А іншим передплатникам нагадаємо індекс комплекта – 86772.

Фото Олега Федрицького.

«Виписала газету одразу на рік — маю спокій і… подарунок!»

Наша редакція доставила головний приз переможниці акції для передплатників «Газети Волинь» та «Цікавої газети на вихідні»

Йдеться про тих читачів згаданих видань, які виписали їх на ІІ півріччя або ж одразу на цілий рік. Річні передплатники, як відомо, беруть участь в усіх трьох жеребкуваннях подарунків. І ось з головним призом пощастило саме такій читачці: переможниця акції Надія Шульган із Любешова виписує і «Волинь», і «Цікаву» на 12 місяців. Відтак уже отримала від нас мультиварку.

— Я звикла передплачувати газету одразу на цілий рік, — каже пані Надія. — По–перше, це економніше. По–друге, я застрахована від того, що можна забути продовжити передплату чи не мати коштів десь посеред року. Маю спокій. Ну і плюс на цей раз ще й подарунок вийшов, — сміється вона.

Якщо чоловіки хапають «Волинь», то я — «Цікаву», або навпаки. Все одно і одну, і другу перечитуємо від «а» до «я».

Разом із Надією Петрівною пресу читають її чоловік Анатолій, син, а також донька, яка живе у Луцьку.

— Листоноша приносить газети вчасно, в четвер, — у день виходу. Якщо чоловіки хапають «Волинь», то я — «Цікаву», або навпаки. Все одно і одну, і другу перечитуємо від «а» до «я», — продовжує наша читачка. — Паперовий варіант газети мені більше до душі, ніж електронний на телефоні. Бо паперове видання — це продукт, до якого можеш повертатись, тримати в руках, гортати, а не просто — блимнув текст на екрані і зник. Це інші зовсім відчуття. І сприйняття.

Щодо свого подарунка від редакції — мультиварки, то Надія Шульган ще вирішує — буде користуватись нею сама чи віддасть доньці, яка живе у Луцьку.

Ну а ми нагадуємо, що, крім мультиварки, серед читачів було розіграно ще кілька десятків інших подарунків. У минулому номері ми почали друкувати прізвища щасливчиків, яким вони дістались, а в цьому продовжуємо. Тож шукайте себе серед переможців і передплачуйте «Газету Волинь», «Цікаву газету на вихідні» та журнали «Так ніхто не кохав» і «Читанка для всіх» на наступний рік! 

 

«А я читаю «Волинь» із 1939 року!»

Так заявив заслужений працівник культури України, засновник відомої далеко за межами нашого краю хорової капели «Посвіт» Ростислав Григорович Кушнірук (на фото), коли ми попросили його витягнути щасливий конверт із тих, які надійшли від передплатників наших видань на друге півріччя та увесь 2021 рік.

 

 І зараз, у свої 91 з гаком, Ростислав Григорович каже, що дуже сумував за улюбленою «Волинню» нинішньої весни, коли понад місяць боровся з коронавірусом у лікарні в Боголюбах. Але майстерність лікарів, любов та молитви дружини Мілентини і рідних, повернули його з того світу. Тому тепер Ростислав Григорович категоричний: «Робіть щеплення — не ризикуйте своїм життям і життям рідних!».

Читайте також: Волинське село може стати туристичним «магнітом» України.

Передплатили – і виграли!

Новими власниками призів від «Цікавої газети на вихідні» та «Газети Волинь» серед читачів, які виписали наші видання на друге півріччя та весь 2021 рік, стали: 

Мультиварка

Шульган Надія Петрівна (смт Любешів, вул. Брестська, 19).

Годинник настінний

Трофімук Олександр Вікторович (м. Ківерці, вул. Лесі Українки, 13), Крук Петро Леонідович (с. Степангород Вараського району Рівненської області), Бугайчук Володимир Олексійович (м. Любомль, пров. Парковий, 11), Ткачук Руслан (м. Рожище, вул. Сухарєва, 44/9), Цьось Валентина Василівна (с. Любохини Ковельського району), Хамініч Лідія Макарівна (смт. Луків Ковельського району, вул. Уласа Самчука, 4), Мегель Галина Олексіївна (с. Острів’я, вул. Озерна Ковельського району), Кирилюк Валентина Миколаївна (с. Чорниж Луцького району), Видихай Леонід (с. Галинівка Володимир-Волинського району), Соловонюк В. М. (с. Мишів Володимир-Волинського району).

Плед

Михальова Катерина (смт. Іваничі, вул. Садова, 36), Кратік Ольга Іванівна (с. Тоболи, вул. Довга Камінь-Каширського району), Курдельчук Лариса Михайлівна (смт Колки, вул. Я. Мудрого, 12/5, Луцького району), Федончук Людмила (м. Нововолинськ, вул. Соборна, 6/16 ), Жовнірук Ганна (с. Княгининок, вул. Тополева, 42, Луцького району), Сопиць Анна Сергіївна (с. Заячиці Володимир-Волинського району). 

Кухонний набір

Бобко Тамара Віталіївна (с. Затурці, вул. Липинського, 4, Володимир–Волинського району).

250 гривень

Маліка Галина Миколаївна (с. Гірка Полонка, вул. Ювілейна,14, Луцького району), Завиднюк Т. М. (м. Горохів, вул. Винниченка, 1/2), Мельник Тетяна (м. Камінь–Каширський, вул. 40 років Перемоги, 22), Куява Катерина Адамівна (м. Ковель, вул. Заводська, 11/152).

150 гривень

Довгалюк Любов Михайлівна (смт Мар’янівка, вул. Лесі Українки, 46, Луцького району), Чепенюк Віталій Трохимович (смт Голоби, вул. Бенделіані, 2 Ковельського району), Надворська Лариса Й. (с. Муравище, вул. Шкільна, 6 Луцького району), Куліш Марія Петрівна (с. Линів Володимир–Волинського району), Токарська Ганна С. (с. Ветли, вул. Поліська, 115, Камінь–Каширського району), Мартинюк Іван Павлович (смт. Ратно, вул. Набережна, 36), Левчук Микола Олександрович (м. Луцьк, б–р Дружби народів, 13а/25), Левчук Надія Олексіївна (с. Корост Сарненського району Рівненської області).

Рушник

Войчук Валерій Адамович (с. Раків Ліс, вул. Набережна, 32 Камінь–Каширського району), Петрук Микола Миколайович (с. Заброди Ковельського району), Пальчук Ольга Олексіївна (с. Кухарі Ковельського району), Матящук О. М. (м. Луцьк, вул. Наливайка, 6а/42).

Хто знайде своє прізвище у списку переможців, обов’язково надішліть на адресу редакції копії паспорта та ідентифікаційного коду — і тоді ми вам доставимо виграш особисто або поштою. Якщо захочете забрати подарунок у редакції, попередньо передзвоніть за номерами телефонів 0672829775, 0501354776.

* – Під подарунком мається на увазі придбання товару за 0,01 гривні із ПДВ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel