Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Жінка, захищаючись від чоловіка-ревнивця, встромила йому ніж у живіт 

Немає слів...

Фото unn.com.ua

Жінка, захищаючись від чоловіка-ревнивця, встромила йому ніж у живіт 

44-річна жителька Вараша перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне їй може загрожувати до 10 років позбавлення волі

До поліції зателефонував 58-літній чоловік і повідомив, що виявив сусіда без ознак життя. На місці події слідчі встановили, що напередодні сімейна пара відпочивала у друзів. Варашанин приревнував дружину, оскільки вона залишилася і повернулася додому пізніше. За словами жінки, під час з’ясування стосунків він почав її душити, а вона, захищаючись, взяла зі столу кухонний ніж і вдарила ним чоловіка у живіт. Викликати «швидку» та поліцію попросила сусіда.

За словами жінки, під час з’ясування стосунків він почав її душити, а вона, захищаючись, взяла зі столу кухонний ніж і вдарила ним чоловіка у живіт.

Медики лише констатували смерть потерпілого. Відповідно до лікарського свідоцтва він помер внаслідок проникаючого ножового поранення черевної порожнини і великої крововтрати.

Зловмисницю затримали та повідомили про підозру. Раніше жінка не потрапляла в поле зору поліцейських, а родина загалом характеризується посередньо.

Мирослава СЛИВА

Реклама Google

Читайте також: Житель Горохівщини вкрав дверцята авто.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel