Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Самотня бабуся з поліського хутора стала «телезіркою» (Відео)

Світ не без добрих людей...

Фото volynnews.com

Самотня бабуся з поліського хутора стала «телезіркою» (Відео)

Про немічну й майже незрячу 85-річну жінку, яка мешкає посеред поля біля села Кримне на Старовижівщині, наша газета розповідала наприкінці грудня. Долею баби Ганни, у хаті якої не було ні освітлення, ні плити, щоб готувати їжу, перейнялися засновники проєкту «Рожева душа» Анастасія Рудик і Олександр Свобода

Після того, як волонтери оприлюднили історію старенької у ЗМІ, її запросили взяти участь у ток-шоу на одному із всеукраїнських телеканалів.

— Ми були більш ніж упевнені, що бабуся не погодиться. Але, на диво всім, вона сказала «так», — розповідала Анастасія Рудик.— До авто волонтери на руках несли жінку через поле. У студії в Києві наша землячка виглядала дуже щасливою, адже відчувала до себе багато уваги. Окрім цього, бабусю завезли на обстеження до столичної клініки.

Удома ж небайдужі люди взялися утеплювати хату, яку поліська самітниця за жодних обставин не погоджується залишити.

Удома ж небайдужі люди взялися утеплювати хату, яку поліська самітниця за жодних обставин не погоджується залишити. Старі вікна замінили на металопластикові, ліквідували діри у стінах, перед святами навели лад в оселі.

Господині привезли добротне нове ліжко, подушки, ковдри та постіль, а також запас продуктів. Серед шефів — і працівники поліції, які встановили у хаті ялинку, прикрасили її гірляндами. Бабуся зізналася, що вперше відчула тепло й поласувала безалкогольним шампанським.

Оксана КРАВЧЕНКО

Реклама Google

Читайте також: Вранці рівнянка привела 6-річну доньку до школи, а через трохи вчителька повідомила, що дитини на уроці немає (Фото).


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel