Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Співуча сім’я лучан із-за кордону допомагає нашим захисникам

Допомога дуже важлива.

Фото: Слово і Діло.

Співуча сім’я лучан із-за кордону допомагає нашим захисникам

Під час концерту у Медзні (Польща, гміна Медзна Венґровського повіту Мазовецького воєводства) родина Федотових, яка перебуває там із трьома доньками й синочком, зібрала 4000 злотих (приблизно 34 тисячі гривень)

«Ми це зробили! Любі українці, любі поляки, щиро дякую всім, хто долучився до допомоги в організації нашої благодійної акції, що відбулася 7 серпня у мальовничому містечку Медзна. Шквал позитивних емоцій переповнює усіх нас. Адже, готуючись до концерту, ми не були впевнені, чи зуміємо донести глядачеві усе, про що прагнемо кричати усім своїм єством: «Господи, даруй Україні переможний світанок! Друзі поляки, низький уклін вам за ваше величезне милосердне, добре серце!» – написала на фейсбук-сторінці Олена Федотова.

Зібрані кошти сім’я Федотових із Луцька, про яку свого часу розповідала «Волинь», переказала для наших захисників-героїв, а саме для 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, де разом із побратимами Україну захищає, як пише пані Олена, рідна їй людина – її племінник Олександр.

Зібрані кошти сім’я Федотових із Луцька переказала для наших захисників-героїв, а саме для 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Більше про цю родину читайте у нашому виданні «Так ніхто не кохав», яке вже у продажу.

Читайте також: Байден схвалив виділення Україні нового пакету військової допомоги на $675 мільйонів.

Реклама Google

Telegram Channel