Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
Наша планета доживає останні роки?

Щоб зберегти Україну й світ, у нас є лише 5 років! Приєднуйся до команди рятівників!

Волинь-нова

Наша планета доживає останні роки?

Ядерний природний апокаліпсис є реальною загрозою, а війна в Україні може лише прискорити його. Уже в 2028 році життя на Землі буде неможливим через надзвичайні стихійні явища,  в 2030-му відбудеться крах глобальної економічної системи, а 2036-й стане судним для всього земного світу


Ці формулювання, на жаль, не походять від знахарів, ясновидиць, мольфарів. Вони – це аналітичне резюме спеціальної Доповіді, яку 15 жовтня оприлюднила міжнародна організація Ротарі Інтернешнл – товариство бізнесменів та людей різних професій усього світу, які об’єдналися для гуманітарного служіння, для зміцнення доброї волі і миру на Землі. Відеодокумент (посилання https://www.youtube.com/watch?v=XKIJOggIGUc) швидко поширюється в соціальних мережах. Ним уже перейнялися мільйони людей. Він направду є сенсаційним, бо базується на скрупульозних дослідженнях науковців світу. Водночас його мета проста – врятувати Землю від армагеддона, який, на думку вчених, наближається катастрофічно швидко.

Підземні бункери нікому не допоможуть

Бо небезпека наближається зсередини планети, з його ядра. Не переказуватиму Доповідь про майбутнє людства дослівно, однак вона ґрунтовно пояснює причини землетрусів і паводків, ураганів і пожеж, які з кожним роком частішають, лякають людей своєю новою силою й масштабністю, знищують на своїх дорогах усе живе й збудоване людьми.
Учені вже давно довели, що клімат Землі різко змінюється кожні 12000 років й це явище супроводжується страшними аномаліями. Скажімо, 74000 літ тому після них вижило лише 2000–4000 людей. Наступний цикл не дасть навіть такого мінімального шансу.

Чому? За словами доповідачів, невідворотні процеси відбуваються в ядрі Землі, яке ще в 1995 році змістилося в бік Сибіру. Через це швидше тане лід у Гренландії, океани нагріваються знизу, на льодових поверхнях у свердловинах закипає вода, а під мерзлотою відбуваються пожежі… Через збій роботи ядра планета розширюється в екваторі й тріщить «по швах». З тих причин земля вже розходилася під ногами величезними прірвами й зсувами у США, Кенії, Туреччині… Здає свої позиції й океанічна кора.

Детальна математична модель останніх днів Землі є такою: магма підніматиметься найперше та найшвидше в районі Маріанської западини з її найтоншою п’ятикілометровою земною корою й різко зірветься. Сила вибуху рівнятиметься потужності десятків ядерних бомб. 

Водночас слабшає магнітне поле, а тим часом вулканічна магма, яка «дрімала» десь глибоко під нами, нагрівається і пробуджує сотні сплячих вулканів, котрі досі стримували міць землі.
Хтось будує собі бункери? Вони не допоможуть, як і Марс чи Венера, на які вже хтось накинув оком. Аномальне випромінювання з центру Землі впливає на Сонячну систему, а з неї нас зачавить потік космічного потоку невідомого походження.

Коли буде пік і чим він закінчиться

До кінця 2028 року відбуватимуться тисячі землетрусів на день. Витівки клімату не зможе покрити увесь світовий бізнес. Економіка працюватиме на ліквідацію шкоди від стихійних бід. Ціни на все критично зростатимуть, але в 2036-му нікому нічого вже не буде потрібно.

Детальна математична модель останніх днів Землі є такою: магма підніматиметься найперше та найшвидше в районі Маріанської западини з її найтоншою п’ятикілометровою земною корою й різко зірветься. Сила вибуху рівнятиметься потужності десятків ядерних бомб. Гігантські лавини зустрінуться з водою, океан зірветься, а пара з пилом піднімуться настільки високо, що прорвуть атмосферу, яку здує сонячним вітром.

Гідроудар буде й усередину планети: Землю, як Марс, заповнять лавові потоки. Зникнуть магнітне й гравітаційне поля, а всі супутники впадуть з орбіти. Повторюся: всі ці жахи, відповідно до підрахунків, чекають наш спільний дім у жовтні 2036 року, якщо його не прискорить ядерна зброя, якою Україні погрожує росія.

Не час воювати, а час об’єднуватися, думати, вирішувати

Міжнародна спільнота Ротарі Інтернешнл у Доповіді про майбутнє людства закликає покінчити з усіма війнами й об’єднати зусилля для вирішення глобальних проблем. Посилаючись на наведені вище дослідження, ротарійці пропонують усім країнам випустити з лабораторій вчених, які зосереджені на винахідництві нової зброї. Ми вже маємо її таку, що здатна вбити нас усіх відразу, – це клімат.

Натомість наукова еліта світу має сісти в науково-дослідницькому центрі й задіяти увесь розум, аби з’ясувати природу космічного потоку й спосіб утихомирити ядро. Мали ж ми справу з раніше невідомими радіомагнітними хвилями, які використовуємо зараз у своїх земних цілях! Щоб це сталося, Ротарі Інтернешнл радить людству кардинально змінити нинішню модель суспільства на Благотворче, яке в найкоротші терміни мирним шляхом виведе нашу цивілізацію на новий щабель еволюційного розвитку. Цими днями про нього вже розповідало ряд видань.

Щоб дізнатися про цю спільноту більше, пропоную звернутися до сайту https://creativesociety.com/uk. Якщо ви хочете взяти активну участь у цьому миротворчому проєкті, станьте онлайн-учасником міжнародного форуму (https://creativesociety.com/uk/global-crisis-our-survival-is-in-unity), який відбудеться 12 листопада 2022 року, й отримайте відповіді на багато запитань, які не були розкриті у статті і з’явилися у вас під час прочитання. Щоб зберегти Україну й світ, у нас є лише 5 років! 

Петро ГОРДІЮК, підприємець

Читайте також:  «Повітряні сили повідомили, коли очікують масованих ударів по Україні».

Реклама Google

Telegram Channel