Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
У «Зорі» забрали 3 очки і... тренера

«Зоря» повинна сплатити штраф розміром у 50 тисяч гривень.

Фото ілюстративне.

У «Зорі» забрали 3 очки і... тренера

Луганський клуб отримав покарання через безглузду помилку: в заключному переможному матчі із закарпатським «Минаєм» у складі їхнього клубу на 76-й хвилині гри вийшов на заміну півзахисник Дмитро Мишньов, який... не був внесений до заявки на матч

Тож, за рішенням контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу,  розгромна перемога 3:0 перетворилася на технічну поразку з аналогічним рахунком. Окрім цього, «Зоря» повинна сплатити штраф розміром у 50 тисяч гривень.

Таким чином, у підсумковій турнірній таблиці УПЛ відбулися зміни. І хоч «Зоря» свого третього місця не втратила, зате «Минай» збільшив кількість набраних очок до 36 і перемістився з 10-го місця на 8-ме.

Нідерландський тренер луганчан 53-річний Патрік ван Леувен, якого було визнано найкращим тренером Української Прем’єр-ліги минулого сезону, залишає «Зорю» і цими днями очолить донецький «Шахтар».

Більше того, як інформують вітчизняні спортивні ЗМІ, нідерландський тренер луганчан 53-річний Патрік ван Леувен, якого було визнано найкращим тренером Української Прем’єр-ліги минулого сезону, залишає «Зорю» і цими днями очолить донецький «Шахтар».

 

 Петро ПАС.

Telegram Channel