Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Яскрава відповідь Зеленського: «Ми не проміняємо навіть село з одним дідом на жоден статус»

Сьогодні у рамках саміту НАТО у Вільнюсі Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом.

Фото із сайту president.gov.ua.

Яскрава відповідь Зеленського: «Ми не проміняємо навіть село з одним дідом на жоден статус»

Український президент на Вільнюському саміті виключив можливість будь-яких компромісів стосовно майбутнього членства України в НАТО в контексті ймовірних переговорів із державою-агресором щодо територій

Президент України прокоментував інформацію, що США й Німеччина нібито навмисне ухиляються від надання Україні чітких часових меж вступу в Північноатлантичний альянс на випадок, якщо питання членства стане об’єктом переговорів із рф.

«Я впевнений, що зрадницької позиції не буде від Байдена і Шольца, але при цьому я повинен сказати, що ми ніколи не обміняємо будь-який статус на будь-які наші території. Навіть якщо це буде одне село, в якому живе один дід.

Ми не віддамо наших територій і ніколи не будемо міняти на заморожений конфлікт. Цього ніколи не буде. Мою позицію чітко знають наші партнери».

Нагадаємо, за інформацією «Європейської правди», Білий дім виступає проти швидкого вступу і запрошення України, зокрема через те, що у команді Байдена вважають за необхідне лишити для України простір для торгівлі з росією. Мовляв, «а якщо виникне ідея обміняти мир на невступ України до НАТО?»

Президент Володимир Зеленський вважає, що умови вступу України до НАТО, висунуті членами Альянсу у рішенні саміту, є безпековими. Коментуючи рішення НАТО про те, що запрошення до вступу надійде тільки після «виконання умов», Зеленський запевнив, що у нього є своє розуміння того, коли це станеться.

Читайте також:

«На Волині розшукують колишнього начальника по слідству поліції (Відео)»;

«Тепер у волинському селі Борочичі є два легендарні синьо-жовті знамена. Перше вивісили над селом у 1989 році...»;

= «Психолог з Рівного втік у Польщу і заявив, що Україна вже знищена».

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel