Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
На ярмарку у колишньому райцентрі на Волині зібрали майже 60 тисяч для ЗСУ

Був і найсмачніший мед від Геннадія Котюги, сім’я якого не пропустила жодної благодійної акції, крім того передає солодку й цілющу продукцію нашим захисникам.

Фото з особистого архіву Іванни ОЛАСЮК.

На ярмарку у колишньому райцентрі на Волині зібрали майже 60 тисяч для ЗСУ

А загалом за півтора року війни волонтери із Любешова відправили на Схід України 11 автомобілів – і це лише ті машини, які самі купували і від «а» до «я» приводили до ладу – ремонтували, фарбували, переганяли в зону бойових дій

Волонтерський рух не припиняється. З метою збору коштів  для Збройних сил України проводять благодійні ярмарки. Один із них пройшов нещодавно.

– Нам вдалося зібрати для ЗСУ 59 378 гривень і 10 євро, – розповіла в телефонній розмові координаторка волонтерського руху, штаб якого працює при Будинку дитячої та юнацької творчості селищної ради, Іванна Оласюк. – Ми продавали вироби ручної роботи, зокрема картини, макраме, свічки, прикраси із бісеру. А ще – прапор на Перемогу.

Кожна гривня наближає Перемогу.
Кожна гривня наближає Перемогу.

 Долучилися до ярмарку працівники НПП «Прип’ять – Стохід», які запропонували фіточаї, екоігри, магніти з глини. В продажу були смаколики від господинь, різна випічка та десерти. До речі, хлопці передають із фронту тубуси, які координатор волонтерського руху Альона Любчик розмальовує, й ми їх теж виставляємо на ярмарку. А вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості Любешівської селищної ради проводили бодіарт. Був і найсмачніший мед від Геннадія Котюги. Ця сім’я не пропустила жодної благодійної акції, крім того, передає свою солодку й цілющу продукцію нашим захисникам.

Іванна Оласюк при нагоді розповіла, що було придбано за кошти, виручені на попередньому ярмарку, який проводили 28 липня до Дня хрещення Русі та Державності України. Це чотири системи нічного бачення, загальна вартість яких понад 27 000 (три комплекти поїхали в 51-й батальйон 100-ї бригади, один – у 63-тю бригаду), зарядна станція за 8 000 гривень (для 33-ї ОМБр), супутникова система, яка коштує 20 500 гривень (для 451-го стрілецького 
батальйону).

Катерина ЗУБЧУК.

Читайте також: «Суд обрав запобіжний захід депутату Волиньради, якого затримали на хабарі в 35 тисяч доларів».

Реклама Google

Telegram Channel