Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Чому справжнього путіна роблять схожим на… його двійника

Ніби путін один, але форма вух та шиї – різна.

Фотоколаж із сайту ukrinform.ua.

Чому справжнього путіна роблять схожим на… його двійника

Підупалий російський фюрер так рідко з’являється на публіці, що косметологи намагаються примарафетити його так, щоб був більше схожий на свого більш моложавого двійника, який «ходить у народ»

Так було, наприклад, під час нещодавньої зустрічі путіна з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом.

Як відомо, Туреччина не приєдналась до санкцій Заходу і допомагає кремлю їх обходити. І ось Ердоган слухняно подався до «царя» на переговори, які відбулись у Сочі. Ніякими публічними домовленостями ця здибанка не закінчилась, але деякі залаштункові новини з неї дають підстави сподіватись на те, що путін – напівтруп.

По-перше, він давно не виходив на публіку. Схоже, що той відносно жвавий чоловічок, який, наприклад, їздив у Маріуполь як президент росії, – це насправді двійник. Бо путін у Сочі виглядав не дуже.

Ось що розповів про переговори телеграм-канал «Генерал СВР», який часто ділиться інсайдами з кремля:

«Треба зазначити, що путін був радий опинитися в улюбленій резиденції, два дні відпочинку на півдні позитивно вплинули на його настрій перед важливою зустріччю. Суботу та неділю президента не турбували поганими новинами, намагаючись підтримувати його бадьорий настрій. Напередодні ввечері путіну дали снодійне, а в понеділок вранці він насамперед пройшов огляд у лікарів, які супроводжують його в поїздках. Після огляду зовсім легкий сніданок і основна частина підготовки до зустрічі з Ердоганом – грим.

Парадоксально, але двійник, який останнім часом постійно замінює путіна, встиг стати настільки звичним, що президента тепер доводиться гримувати з урахуванням особливостей зовнішності двійника».
Отакої!

Але головне інше – стан здоров’я кремлівського покидька.

 Під час особистого спілкування з Ердоганом у путіна при спробі підвестися запаморочилася голова й він різко опустився, а за кілька хвилин піднявся...

Після того, як президента рф підготували зовні, додає автор каналу, він прийняв уже перевірені ліки, які дають йому змогу певний час бути в тонусі, але на початку своєї дії спричиняють щось схоже на ейфорію, тому треба чітко вгадати той проміжок часу дії ліків, коли путін цілком притомний та ще не почав відчувати втому.

Ніби путін один, але форма вух та шиї – різна.
Ніби путін один, але форма вух та шиї – різна. Фотоколаж із сайту ukrinform.ua

 «путіна вистачило менше ніж на три години. Він зустрів Ердогана, провів недовгі переговори в розширеному складі, тоді сам на сам із президентом Туреччини і вийшов до преси… Якщо серед іншого Ердогану треба було впевнитися в тому, наскільки путін хворий, то це, мабуть, єдине, з чим він впорався. Під час особистого спілкування з турецьким президентом у путіна при спробі підвестися запаморочилася голова й він різко опустився, а за кілька хвилин піднявся, і це вразило Ердогана більше, ніж будь-які доповіді про стан здоров’я очільника кремля. Після зустрічі путін вирушив відпочивати, оскільки був уже дуже стомлений».

Непогані новини, бо свідчать, що людожер, який керує російською недоімперією, може мати серйозні проблеми зі здоров’ям. І якби вже здох, то ймовірні розбірки в кремлі на тлі його смерті дали б Україні додатковий шанс на швидшу Перемогу.

До речі

За словами головного українського розвідника Кирила Буданова, путін має щонайменше трьох двійників, яким для повної схожості з «оригіналом» зробили пластичні операції: «Єдине, що їх видає, – їхній зріст. Це видно на відео та фото. Також жестикуляція, мова тіла тощо». 

Василина СМЕТАНА.

Читайте також: «Волинянка забажала допомоги від ООН й залишилася без своїх грошей».

Реклама Google

Telegram Channel