Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Гороскоп на 9–15 жовтня

Фото із сайту ukr.net.

Гороскоп на 9–15 жовтня

Овен  (21 березня — ​20 квітня, стихія — ​вогонь)

 

Ваша активність не повинна переходити у войовничість, тільки в такому випадку можна розраховувати на стабілізацію матеріального становища. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.


Телець  (21 квітня — ​20 травня, стихія — ​земля)

 

Поспішіть закінчити важливі справи, подумайте, що можна зробити заздалегідь. Остерігайтеся азартних ігор. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.


Близнюки  (21 травня — ​21 червня, стихія — ​повітря)

 

Помоліться за близьку людину на передовій! У вихідні контролюйте емоції, щоб не наговорити зайвого. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок. 


Рак (22 червня — ​22 липня, стихія — ​вода)

 

Подолайте сумніви й невпевненість у власних силах – і це принесе вам успіх. Вихідні можуть пройти в дружньому спілкуванні. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.


Лев  (23 липня — ​23 серпня, стихія — ​вогонь)

 

Щоб зробити заплановане, вам треба зосередитись на найголовнішому. Не забувайте про ранковий поцілунок. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.


Діва  (24 серпня — ​23 вересня, стихія — ​земля)

 

Доведеться відстоювати свої погляди, але не відмовляйтеся йти на поступки в дрібницях. У вихідні на вас чекає відповідальна робота. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п’ятниця.      


Терези  (24 вересня — ​23 жовтня, стихія — ​повітря)

 

Удача на вашому боці. Ваш професійний авторитет зростатиме, але натомість на вас ляже величезна відповідальність. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п’ятниця.


Скорпіон  (24 жовтня — ​22 листопада, стихія — ​вода)

 

Запорука вашого успіху – у працьовитості й терпінні. Проявіть чуйність і увагу – хтось із близьких потребує допомоги. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.


Стрілець (23 листопада — ​21 грудня, стихія — ​вогонь)

 

Вашої молитви потребує близька людина. Вчасно реагуйте на інформацію, пов’язану з роботою. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.


Козеріг  (22 грудня — ​20 січня, стихія — ​земля)

 

Щоб здобути лідерство, вам необхідно стати дипломатом і не квапити події. Зателефонуйте батькам! Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.                                                              


Водолій (21 січня — ​20 лютого, стихія — ​повітря)

 

Маєте у церкві поставити свічку за спасіння душі когось із родичів. А на роботі все вирішуватиметься без напруги, знизиться конфліктність у колективі. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.


Риби  (21 лютого — ​20 березня, стихія — ​вода)

 

Наберіться терпіння, не доводьте взаємини до войовничості, тільки в такому випадку можна розраховувати на стабільність та успіх у справах. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.


Читайте також: Церковний календар за новоюліанським стилем.

Реклама Google

Telegram Channel