Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
12 тисяч за прийом –  і відьма-некромантка купила три квартири в Києві

Марія Тиха каже, що свій дар відчула у 21 рік, коли завагітніла донечкою.

Фото із сайту telegraf.com.ua.

12 тисяч за прийом – і відьма-некромантка купила три квартири в Києві

Учасниця нового сезону реаліті-шоу «Моя суперродина» на телеканалі ТЕТ, спадкова відьма Марія Тиха, яка колись була учасницею «Битва екстрасенсів», приголомшила конкуренток не лише надприродними здібностями та епатажним виглядом, а й життям на широку ногу

До 27 років Марія Тиха зуміла заробити на три квартири у Києві та авто бізнес-класу з особистим водієм. У її шафі – сумки люксових брендів за сотні тисяч гривень, прикраси з діамантами та 12 шуб із натурального хутра. Крім того, дівчина не шкодує грошей на свою зовнішність. Вона зробила кілька пластичних операцій у Туреччині й регулярно відвідує салони краси, де кращі б’юті-майстри доглядають за її волоссям, обличчям, тілом і нігтями.

Як з’ясувалося, на розкішне життя Марія заробляє завдяки відьомській силі. Сама лише консультація у неї коштує 12 тисяч гривень, тоді як гонорари за обряди стартують від тисячі доларів. Дівчина працює з ранку до ночі, тож вихованням її доньки Ані повністю займається мама Світлана.

«Мама проводить з Анею дуже багато часу, більше за мене. Вона, по суті, виховала мою малу, а я 24 на 7 працюю, щоб забезпечити гідне життя для себе та своєї родини. Я відьма-некромант. У мене дуже багато клієнтів із різних куточків світу. У мене дуже щільний прийом, розписаний на місяці наперед», – пояснила Марія Тиха.

З батьком своєї доньки, який вживав наркотики, ображав її і бив, відьма розлучилася. Тож серце її наразі вільне.

 До речі, за пів року до загибелі керівника «вагнерівців» Євгена Пригожина вона напророкувала на картах Таро, як це станеться: «Якась ситуація буде, пов’язана з повітрям». Прогноз вона дала в інтерв’ю телеканалу «Ми – Україна» ще 18 січня, а «права рука» путіна загинув у літаку 23 серпня. Щодо смерті антихриста путіна, то Марія Тиха каже, що наразі не бачить смерті російського диктатора найближчим часом. «Не думаю, що путіна приберуть. Ми цього чекали дуже довго, але вся надія на смерть і його старість. Це якась болячка. Я пов’язую це з його спиною, з його судинами. Буде ситуація, зв’язана зі здоров’ям, загострення. До того ж через якусь жінку – нервове перенапруження... А так він добре прикритий шаманами», – каже відьма.

Реклама Google

Telegram Channel