Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
 «Зараз або ніколи!»: відгадайте, що нині заховали волинські журналісти?

Волинь-нова

«Зараз або ніколи!»: відгадайте, що нині заховали волинські журналісти?

Друзі, принцип нашої інтелектуальної вікторини нагадує «чорний ящик» із популярної гри «Що? Де? Коли?»

Тільки предмет чи зображення людини ми ховаємо в гарбуз (від початку повномасштабного вторгнення нелюдів-москалів наш добрий-предобрий гарбуз перетворився на грізний гранатобуз). Пропонуємо і вам приєднатися до нашого конкурсу. Переконані: вам сподобається!

«Гранатобуз із секретом» – 38 (2023)

Із запропонованих нами 6 висловів заберіть два зайві, оскільки чотири з них характеризують основу основ «філософії», про яку ми часто чули з фільмів: «Добре тому ковалеві, що на обидві руки кує!», «Або пан або пропав», «З великої хмари малий дощ», «Крапля довбає камінь не силою, а частим падінням», «Зараз або ніколи!», «Гора мишу вродила».

Частина назви цієї «філософії» асоціюється і з нашою країною. Саме фото дуже відомої цієї «синьо-жовтої асоціації» ми і заховали.

Що зображено на світлині, яку ми заховали?

Відповідь треба надіслати до 4 листопада (включно) тільки у вигляді повідомлення на телеграм-номер Грицька Гарбуза: 093 381 32 45, обов’язково вказати після слова-відповіді у дужках ще й своє ім’я, прізвище і регіон, який представляєте (наприклад: «Байрактар» (Валерій Залужний, Житомирщина)).

Більше про нашу інтелектуальну вікторину читайте на сайті volyn.com.ua і фейсбук-сторінці Грицька Гарбуза (за цим QR-кодом ви можете зайти на неї з будь-якої частини світу).

Приємних вам пошуків без повітряних тривог! 

Читайте також: «Волинянин повіз свій фільм про Довбуша туди, де нема кінотеатрів, – на передову».

Реклама Google

Telegram Channel