Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
«Я підірву тебе»: у зірковій парі військових панувало домашнє насильство

«Ідеальнішого весілля я й уявити собі не могла!» – писала після одруження Емеральд у соцмережах. На їхнє одруження на передовій завітав навіть політик Олег Ляшко.

Фотоколаж telegraf.com.ua.

«Я підірву тебе»: у зірковій парі військових панувало домашнє насильство

Снайперка полку спеціального призначення «Сафарі» Євгенія Емеральд із позивним Жанна д’Арк зробила відверте зізнання на всю Україну: рік тому вона вийшла заміж за військового Євгена Стипанюка і народила доньку Афіну, але у шлюбі стала жертвою знущань з боку чоловіка

«Мені було страшно, також я боялася, що мені ніхто не повірить», – каже сьогодні гроза російських окупантів. На публічне зізнання офіцерка ЗСУ наважилася через кілька днів після того, як підтвердила чутки про розрив стосунків із чоловіком. Вона розповіла про важкі взаємини в інтерв’ю, і ТСН опублікувала частину розмов та погроз з боку її колишнього чоловіка.

Вся Україна тепер спостерігає за скандальним розлученням відомої пари військовослужбовців Євгенії Емеральд та Євгена Стипанюка.
Вся Україна тепер спостерігає за скандальним розлученням відомої пари військовослужбовців Євгенії Емеральд та Євгена Стипанюка.

 Ось одне з повідомлень Євгена Стипанюка: «Дивись, я тебе попереджаю, я не лякаю, я просто попереджаю, якщо якийсь мужик мені скаже, або я побачу, або мені хтось доповість, що якийсь лівий чувак узяв мою дитину в руки, – я підірву тебе. Це голосове залиш і збережи. Я сяду, мені пох*й. Мені втрачати нема чого. Дитина буде рости, нормально все буде, бабусь вистачає. Я підірву тебе разом із цим чуваком, ти зрозуміла?» – погрожує Стипанюк. З листування колишніх закоханих зрозуміло, що причиною сварки стали слова Євгенії про зраду, які, як пояснює «ексові» сама військова, вона сказала на зло, щоб «вдарити болючіше» за «матюки та закиди».

«Якщо якийсь мужик мені скаже, або я побачу, або мені хтось  доповість, що якийсь лівий чувак узяв мою дитину в руки, – я підірву тебе».

Після того, як українська військова Євгенія Емеральд на всю країну заявила про погрози, її підтримали колишні жінки ексчоловіка, які й самі були в такій ситуації. Зокрема, його перша дружина Аня

Стипанюк і колишня дівчина Анастасія.

«Я – колишня дружина Євгена Стипанюка. Нашому спільному синові 13 років. І я також стала жертвою домашнього насильства з його боку. Абсолютно всі історії та слова Євгенії Емеральд, які прозвучали під час її великої сповіді, були і в моєму житті», – зізналася Анна. Жінка додала, що їй тоді не вистачило сил і медійної підтримки, щоб розповісти про це публічно та застерегти майбутніх жертв від постійного психологічного тиску та знущань.

Своєю історією також поділилася Настя, яка була нареченою Стипанюка до його шлюбу з Емеральд. «Не можу відійти від перегляду інтерв’ю Євгенії. Мало хто знає, що «герой» цієї історії – це мій колишній. Я пройшла той самий шлях агресії та принижень, що і Євгенія... Але я вчасно зібрала всі сили і пішла, навіть після його пропозиції одружитися», – розповіла дівчина.

За словами Євгенії Емеральд, ще одна дівчина, яка побажала залишитись анонімною, заявила, що Євген Стипанюк зґвалтував її в лісі. Вона нібито була змушена зробити аборт…

Аліна ДОРОТЮК.

Читайте також: В Україні ув'язнені почали працювати на шахтах.

Реклама Google

Telegram Channel