Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
Гороскоп на  13 – 19 листопада

Фото із сайту ukr.net.

Гороскоп на 13 – 19 листопада

Що віщують зорі

Овен  (21 березня — ​20 квітня, стихія — ​вогонь)

 

Якщо давно відкладали похід до лікаря, зараз вдалий час для того, щоб розібратися зі своїм здоров’ям. Якщо ви дуже втомилися, сплануйте відпустку хоча б на тиждень. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.


Телець  (21 квітня — ​20 травня, стихія — ​земля)

 

Ретельно стежте за самопочуттям. Не виключені алергічні реакції, хвороби, пов’язані зі станом печінки або серцево-судинної системи. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота. 


Близнюки  (21 травня — ​21 червня, стихія — ​повітря)

 

Для вільних Близнюків сприятливий тиждень для того, щоб закохатися. В одружених Близнюків у родині – гармонія і спокій. Сприятливий день – середа, несприятливий – вівторок.


Рак (22 червня — ​22 липня, стихія — ​вода)

 

Сприятливий тиждень для ремонтних робіт. У сімейних стосунках можливі негаразди. Зайдіть обов’язково в найближчу церкву. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.


Лев  (23 липня — ​23 серпня, стихія — ​вогонь)

 

Зорі радять вам помолитися за близьких. І не забувайте про телефонні дзвінки – ймовірно, почути ваш голос виявиться для когось приємною несподіванкою.  Сприятливий день – середа, несприятливий  – четвер.


Діва  (24 серпня — ​23 вересня, стихія — ​земля)

 

Не виключені конфлікти з родичами, а також протиріччя між роботою і домом. Не варто переїдати – на вихідних вразлива печінка. Від травм треба берегти ноги. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.


Терези  (24 вересня — ​23 жовтня, стихія — ​повітря)

 

На вас чекає підвищення зарплати або просування кар’єрними сходами. Та й амур влучив у серце однієї людини після спілкування з вами... Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.


Скорпіон  (24 жовтня — ​22 листопада, стихія — ​вода)

 

Тиждень насичений святами, але «святкувати» також треба в міру – в країні війна. Та й із здоров’ям у вас не дуже. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, особливо у середу. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.


Стрілець (23 листопада — ​21 грудня, стихія — ​вогонь)

 

Існує ризик травм, особливо уразливі ноги, коліна, зуби. Неодруженим Стрільцям зірки пророкують романтичне знайомство. Це –доля. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.


Козеріг  (22 грудня — ​20 січня, стихія — ​земля)

 

Не дуже вдалий період для фінансових справ; незважаючи на старанне прагнення до фінансового успіху, можливі перешкоди у професійній діяльності. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.


Водолій (21 січня — ​20 лютого, стихія — ​повітря)

 

У першій половині тижня є можливість знайти підтримку серед друзів, вам можуть допомогти грошима або цінними порадами. Хороші результати може дати колективна робота. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.


Риби  (21 лютого — ​20 березня, стихія — ​вода)

 

Людина, яка вам давно подобається, може виявитися меркантильною до крайнощів. Врахуйте, що помилки належить виправляти особисто вам. Сприятливий день – субота, несприятливий – середа.

Читайте також: «Найдорожчу каву у світі вироблять із... котячого посліду».

Реклама Google

Telegram Channel