Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
Відомий актор-путініст відрікся  від батьків з України

Юрій Батурін на шоу пропагандиста бідкався, що не розуміє, чому в рідному селі його вважають зрадником.

Фотоколаж із сайту obozrevatel.com.

Відомий актор-путініст відрікся від батьків з України

Юрій Батурін, який народився в селі Ставидла Кропивниць­кого району Кіровоградської області, але на початку 1990-х перебрався до росії, згадав про своїх тата і маму, цинічно підігравши кремлю брехнею про «пропаганду в Україні»

Поки старші родичі підтримують ЗСУ, їхній спадкоємець спонсорує російських окупантів, котрі загрожують життю його батьків. Про це Юрій Батурін розповів пропагандисту Борису Корчевнікову.

Актор-путініст ще рік тому стверджував, що розірвав звʼязки з батьками через різні позиції щодо війни. Тому тепер тільки через сторонніх людей він дізнається, як справи в його сімʼї.

Батурін стверджує, начебто його рідні перебувають у якомусь «оточенні, яке качає їх пропагандою», тоді як сам сидів у топпропагандиста кремля.

Батурін стверджує, начебто його рідні перебувають у якомусь «оточенні, яке качає їх пропагандою», тоді як сам сидів у топпропагандиста кремля.

«Від сторонніх джерел чув, що там усе гаразд. Намагаюся не виходити на контакт, бо не знаю, що вони можуть сказати», – заявив російський блазень.

Він тиснув на жалість, запевняючи, що іншої мами, тата та брата в нього не буде, а тому прагне з ними помиритися на умовах зміни їхньої позиції.

Це вже не вперше актор маніпулює на згадуванні батьків. Раніше він влаштував ціле шоу, де плакався через розлуку з близькими.

«Мамо, я тебе дуже люблю. Я про тебе думаю щодня, і про тата. Мамо, все буде добре, не хвилюйся. Ти ще приїдеш до москви з батьком, ми ще погуляємо, і я приїду до Украї­ни, привезу свого сина, покажу йому всі місця, де в дитинстві бігав босоніж», – видав Батурін сльозливу промову.

Також актор бідкався: мовляв, не розуміє, чому в рідному селі його вважають зрадником. Водночас він підігравав російській пропаганді, стверджуючи, що «його Україна померла в 1992 році». Знову повертаючись до батьків, Батурін заявив, що вони «хворі» та «в полоні».

Катерина МАЛАЙ

Читайте також: Оля Полякова: «Я вивозила гроші в трусах».

Реклама Google

Telegram Channel