Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
«Втретє завагітніла, щоб чоловік відкосив від армії». – «Люди, що з вами?»

Лілія Ребрик із чоловіком Андрієм Диким, доньками Діаною і Поліною на digital-обкладинці Viva!

Фото із сайту viva.ua.

«Втретє завагітніла, щоб чоловік відкосив від армії». – «Люди, що з вами?»

Популярна акторка і телеведуча Лілія Ребрик, яка днями оголосила, що в 42 роки знову стане мамою, окрім привітань від своїх шанувальників, отримала, на жаль, і порцію негативу

Дехто не полінувався написати вагітній зірці в Instagram, що, мовляв, третю дитину вони з чоловіком Андрієм Диким заводять, щоби той «відкосив від армії» та зміг виїхати за кордон.

Ліля на це відповіла дописом. «Люди, які вважають, що дитину народжують, щоб «відкосити від армії» або виїхати за кордон, ЩО З ВАМИ? Ви серйозно розглядаєте дитину як інструмент досягнення чогось? Вдумайтесь: ви в народженні ДИТИНИ бачите вигоду! Ви за якими життєвими принципами взагалі живете? – обурилася акторка. – Так ось я вас здивую: люди народжують дітей, бо люблять одне одного! І відчувають, що готові народжувати ще, бо можуть дітей оточити любовʼю, турботою і виховати їх у міцній щасливій родині. І так – у своїй рідній країні! І так – МОЖУТЬ, бо працюють і податки сплачують».

Так ось я вас здивую: люди народжують дітей, бо люблять одне одного!

«А ще – можливо, люди давно мріяли про третю дитину? Уявляю ваші коменти, якби це з нами сталося років через 5 або 7. Ох тоді б ви розійшлися? А знаєте, буває і таке, що і не планували дитину, а Всесвіт подарував це диво. Що ж тоді робити, аби хейтерам вгодити?» – додала Лілія.

Ребрик порадила «сприймати світ не через вигоду, а через серце».

Читайте також: «Що робити, якщо ви вагітні... від загарбника? Відповідь священнослужителя з Волині».

Реклама Google

Telegram Channel