Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Гороскоп на  30 жовтня – 5 листопада

Фото із сайту ukr.net.

Гороскоп на 30 жовтня – 5 листопада

Що віщують зорі

Овен  (21 березня — ​20 квітня, стихія — ​вогонь)

 

 Не бійтеся ризикувати – ваша завзятість буде винагороджена! Ваш організм досить міцний, щоб подолати дрібні нездужання. Однак не відмовляйте собі у відпочинку та повноцінному сні.  Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.


Телець  (21 квітня — ​20 травня, стихія — ​земля)

 

На приємні сюрпризи можуть розраховувати лише ті, хто від самого ранку налаштується на позитив. Тому не забувайте про ранковий поцілунок навіть через вайбер. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.


Близнюки  (21 травня — ​21 червня, стихія — ​повітря)

 

На вас впаде такий обсяг роботи, що ви тільки встигатимете закривати «хвости». У бізнесі та на службі пануватимуть повний хаос і плутанина, а також інтриги колег. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.


Рак (22 червня — ​22 липня, стихія — ​вода)

 

У цей період будуть докучати старі хронічні недуги. Виконуйте щодня фізичні вправи, більше гуляйте. У шлюбних взаєминах вірогідні проблеми. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.


Лев  (23 липня — ​23 серпня, стихія — ​вогонь)

 

Не варто втручатися в чужі справи, навіть якщо ваші дії будуть продиктовані добрими намірами. А от помолитися за близьких – саме час. Сприятливий день – понеділок, несприятливий  – середа.


Діва  (24 серпня — ​23 вересня, стихія — ​земля)

 

Уваги потребуватимуть батьки або найближчі родичі. Остерігайтеся конфліктів на ґрунті поділу майна та інших фінансових питань.  Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.


Терези  (24 вересня — ​23 жовтня, стихія — ​повітря)

 

Дозвольте собі на якийсь час забути про роботу, ви заслужили повноцінний відпочинок, оскільки вашому трудоголізму позаздрить багато хто. Якщо існує ризик розлучення, перечекайте бурю на самоті. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.


Скорпіон  (24 жовтня — ​22 листопада, стихія — ​вода)

 

Не піддавайте організм стресам! Велика ймовірність нервового виснаження на ґрунті втоми. Сім’я та побут вимагатимуть від вас великих фінансових вкладень. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.


Стрілець (23 листопада — ​21 грудня, стихія — ​вогонь)

 

Помірно сприятливий тиждень. Службовці захочуть поміняти місце роботи, але краще цю витівку відкласти на середину листопада. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.


Козеріг  (22 грудня — ​20 січня, стихія — ​земля)

 

Бізнес може зупинитися через брак клієнтів, угоди стануть на паузу. Але це і на краще – відпочинок вам не завадить. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.


Водолій (21 січня — ​20 лютого, стихія — ​повітря)

 

Щоб отримати відповідь на важливе запитання, над яким ви думаєте вже тривалий час, звертайте увагу на знаки, надіслані вам Всесвітом: головне – правильно витлумачити його підказки. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.


Риби  (21 лютого — ​20 березня, стихія — ​вода)

 

Зірки рекомендують вам звернути увагу на сни, які насняться вам у цей час: у них може бути пророцтво щодо того, як складуться ваші стосунки з коханою людиною. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

Читайте також: Прогноз погоди на Волині на 29 жовтня.

Реклама Google

Telegram Channel