Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
Оля Полякова: «Я вивозила гроші в трусах»

«Невже хтось з вас серйозно думає, що я цікавлюся походженням доходів замовників своїх виступів?»

Фото із сайту obozrevatel.com.

Оля Полякова: «Я вивозила гроші в трусах»

Співачка Оля Полякова, яку розкритикували за виступ на скандальному весіллі колишнього прокурора у Львові, розповіла про перші дні повномасштабного вторгнення та про те, як їй вдалося вивезти гроші

В інтерв’ю Дмитру Гордону вона поділилася спогадами, що разом із родиною була у своїй квартирі в Києві, в самому центрі міста, на Банковій. Полякова з чоловіком вирішили, що залишатися в квартирі небезпечно, тому вирушили спочатку на дачу в Бориспільському районі. Але й там, через «певні нюанси розташування» теж було страшно, в будинку не було укриття. Тож усі рушили на захід країни, де пробули кілька тижнів.

«Я дуже добре пам’ятаю перший день повномасштабного вторгнення, тому що все стало на «стоп». У мене на цей день були заплановані зйомки, в яких задіяно багато людей. Коли стало відомо про початок  повномасштабного вторгнення, ніхто нікому не дзвонив, просто все в одну мить відмінилося. Це був шок. Ніхто не знав, що робити. У мене не було тривожної валізи, тому що я не вірила. Був страх, розпач, особливо, коли двоє дітей. Ми вирішили поїхати на захід України, а звідти вже за кордон», – розповіла Полякова.

Вона зупинилася у Франції, у подруги Ніки Білоцерковської. Співачка зізнається, що змогла вивезти близько 30 тисяч доларів.

«Я не знала, коли пройшло кілька місяців з початку повномасштабного вторгнення, чи колись буду заробляти гроші. Чи ці гроші, що я вивезла в трусах маленьку пачку… Я виїжджала з дітьми, вивозити можна було лише 10 тисяч доларів. Решту сховала в труси. Це був не мільйон доларів. Думала: а ці 25−30 тисяч – наскільки мені їх вистачить? У мене було два спортивні костюми і все, навіть гребінця для волосся не було. Я не розуміла, що на нас чекає далі, і я досі залишаюся в цьому стані. Авжеж, зараз уже багато роботи, яка пов’язана не тільки з концертною діяльністю, а й із благодійною. Але ми не можемо планувати більше ніж на тиждень», – зазначила Оля.

Також вона емоційно висловилася про російських колег, яких до війни вважала своїми друзями.

«До російських артистів ставлюся як до сміття. Вони навіть не біосміття, нелюди. Люди, які опиняються в тому середовищі і, не дай Бог, дивляться телевізор, навіть найсвідоміші, потрапляють під вплив пропаганди. Коли в 2014 році почалася війна й окупували Крим та частину Донбасу, моя мама проживала у москві. Вона нормальна, прекрасна, розумна людина. Але вона мені іноді по телефону казала речі, через які ми починали сваритися, навіть не спілкувалися певний час. Потім вирішили, що будемо оминати ці теми. І тільки коли вона почала більше їздити в Україну, стала розуміти, що насправді коїться. І ще я попросила її вимкнути телевізор. Після цього у нас із мамою проблеми зникли, і вона зараз не просто все розуміє, вона у березні минулого року виїхала з москви, хоча жила там більше 20 років. І це її особиста драма», – сказала Полякова.

Читайте також: Волинська журналістка: мені хотіли подарувати 30 000 гривень.

Реклама Google

Telegram Channel