Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
Як опинитись у ліжку  з Будановим, Зеленським  чи Залужним

Фото із сайту rozetka.com.ua.

Як опинитись у ліжку з Будановим, Зеленським чи Залужним

Дуже просто – подушки, на яких раніше зображали персонажів аніме або героїв фільмів, зараз прикрашають портретами українських політиків чи військових

Заповзятливі українці й під час війни знаходять способи вигадати щось нове, що буде популярним та зможе принести їм дохід. Таким «винаходом» стали подушки-обіймашки (дакімакура).

Наразі в інтернет-магазинах повно різних виробів із зображеннями найбільш популярних героїв серед українців. Це і подушки із зображенням глави держави Володимира Зеленського, і очільника ГУР Кирила Буданова, і головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, і керівника СБУ Василя Малюка.

А ось популярність Олексія Арестовича після звільнення з посади радника Офісу Президента значно впала – спати з ним хочуть усе менше українців.

Окремої уваги потребують подушки із зображенням голови Миколаївської області Віталія Кіма – їх в інтернеті називають «заспокійливими». А ось популярність Олексія Арестовича після звільнення з посади радника Офісу Президента значно впала – спати з ним хочуть усе менше українців. Ціни на ці вироби різняться залежно від зображення, нанесеного на них, від розміру подушок та їхнього наповнювача: можна придбати як за 800 грн, так і за 2 тисячі.

Тож тепер щоночі ви можете міцно притиснути до себе Залужного або навіть самого Президента – і спати спокійно. Ну або вдень просто прикрасити інтер’єр. До речі, дуже захищеним можна себе відчути, коли поряд буде лежати голова СБУ Василь Малюк – ну, точніше, його зображення.

Найпопулярнішою є подушка із зображенням Зеленського. Проте виробники не забувають і про його попередника – Петра Порошенка, його теж продають.

Довідково:

Дакімакура – це велика за розміром подушка, яка прийшла до нас із Японії. У цій східній країні на них заведено зображати персонажів із аніме в повний зріст. Як правило, вони слугують прикрасою інтер’єру чи використовуються для заспокоєння.

Читайте також: Відомий актор-путініст відрікся від батьків з України.

Реклама Google

Telegram Channel