Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Як у нього повертався язик бажати молодому «щастя  і багато діточок»?

Кому війна, а кому... гулянки! Шоумен Юрій Ткач був ведучим весілля у того, хто організовував «п’яні вечірки» у Києві.

Фото з фейсбук-сторінки Андрія ЛОХМАТОВА.

Як у нього повертався язик бажати молодому «щастя і багато діточок»?

Чергове весілля чергового мажора. На цей раз пафосно женився фігурант справи у зґвалтуванні, де п’яних і накачаних дівчат викладали на огляд в інтернет

Упустимо момент із тим, що ці пафосні весілля в такому юному віці викликають одну емоцію: «Що ви знаєте про шлюби, діти?». В країні, де надзвичайно високий рівень розлучень, а ще і війна – танці під окупантський реп із доларами – якийсь особливий вид крінжу.

Окремо – щирі співчуття дівчині, яка вирішила стати дружиною потенційного ґвалтівника. Із мільярдів чоловіків на світі треба було вибрати саме таке лайно. На жаль, у недалекому майбутньому нас стовідсотково чекає потужне інтерв’ю Раміні, Маші Єфросиніній та Доротюк про те, як в інстаграмі дарував показне картьє, а поза тіктоком молодий наречений зраджував із усім, що тільки рухалось. І неодноразово знущався з молодиці, б’ючи з ноги в гарненький носик.

Торік було таке інтерв’ю від супермоделі Сніжани Онопко. Пам’ятаю, як було її весілля з донецьким бандюганом – ми з подружкою гортали глянець. І товаришка сказала: «Оце так чоловік!!! Оце б мені такого, щоб взяв у руки і не випускав». Як потім ми дізнаємось – супермодель і обличчя Prada та Louis Vuitton вилізла із цього шлюбу ледве живою з підірваним здоров’ям. І хрестом на кар’єрі, хоча могла стати легендою моди. Кому цікаво, хто такий бандюган Щур – загугліть. Ще той крокодиляка.

В інстаграмі дарував показне картьє, а поза тіктоком молодий наречений зраджував із усім, що тільки рухалось. І неодноразово знущався з молодиці, б’ючи з ноги в гарненький носик.            

І окремий вінець цього лядства – комік Юрій Ткач. Я благополучно не цікавлюсь його творчістю, але мене періодично наздоганяє його піар-служба зі статтями та сюжетами про нереально щасливу сім’ю, турботливого татка донечки і уті-путі-пиріжечка, який прямо ідеал українського чоловіка.

Юрій Ткач ще й потенційний суддя «Дитячого Євробачення-2023». Саме за нього пропонує проголосувати «Дія». Нам такі судді потрібні з доступом до дітей?

Цей «ідеал» фактично легалізував насилля над жінками, як нормальність. Цікаво, як у нього повертався язик бажати молодому «щастя і багато діточок»?

Минулого тижня Оля Полякова розвела істерику, коли її спитали, як їй було розважати в трико прокурора та кадровичку ДБР (мова йде про гучне весілля у Львові експрокурора Ростислава Ільницького і колишньої співробітниці ДБР Роксолани Москви, де тільки 8-поверховий торт коштував близько 100000 гривень. – Ред. ) – вона звинуватила всіх у всьому, але не себе («Якщо раптом вам буде здаватися, що хтось поганий заплатив мені за мою роботу, то ставтесь до цього, якби я була Робін Гудом – беру в поганих, віддаю хорошим». – О.П.).

Що ж наш «пиріжечок»? Скаже, що теж не знав і що гроші не пахнуть?

P.S. Відомий шоумен Юрій Ткач організував весілля горе-блогеру Олегу Захарову (обоє на фото), який разом із друзями є учасником скандальної справи про «п’яні вечірки» в Києві, на яких споювали та ґвалтували дівчат, знімали це на відео та поширювали у соцмережах.

«Дочекавшись, коли дівчина перебуватиме у стані алкогольного сп’яніння, він здійснив насильницькі дії сексуального характеру щодо неповнолітньої без її згоди», – йшлося у повідомленні йому про підозру.
Наприкінці березня хлопець вийшов під заставу 402 тисячі гривень.

До речі, на весіллі Олега Захарова «тінейджери співали російський реп, розкидаючи по сцені стодоларові купюри»...

P.P.S. Як у воду дивилась блогерка Марина Данилюк-Ярмолаєва: комік та актор Юрій Ткач, який був ведучим на весіллі звільненого під заставу блогера, заявив, що не знав про цю гучну справу. «Визнаю цю ситуацію ганебною! Всі наслідки приймаю і обіцяю, що більше подібних ситуацій за моєї участі не станеться! – написав пан Ткач. – Щодо гонорару за це весілля – вже сьогодні передаю військовим мавік та старлінк, які в тому числі були придбані за цей гонорар. Усі гроші до копійки за це замовлення підуть і на інші добрі справи, результати яких ви обов’язково побачите».

Читайте також: Цієї ночі годинники переведуть на зимовий час.

Реклама Google

Telegram Channel