Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Кого чекає у 2024 к♥хання,  а кого – лише зітхання

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Кого чекає у 2024 к♥хання, а кого – лише зітхання

Які сюрпризи в особистому житті принесе нам рік Зеленого Дерев’яного Дракона

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Овни у 2024-му отримають можливість узаконити стосунки з тим чи з тією, кого вони дійсно кохають і з ким хочуть бути все життя. Як би не склалися зірки, рік буде для вас сповнений любові. Якщо ви ще не маєте пари, готуйтеся до побачення, яке може перерости у серйозні стосунки. Тож не втратьте свій шанс!

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Ваші стосунки з партнером чи партнеркою можуть бути доволі складними, і ви почуватиметеся розгубленими. Однак настав час узяти на себе відповідальність – прийняти важливе рішення. Активно розв'язуйте будь-які проблеми та працюйте над пошуком спільної мови. Якщо ви все ще самотні, припиніть просто фліртувати, зосередьтеся на людях, які можуть стати постійними партнерами.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Для вас цей рік буде періодом можливостей, у тому числі в питаннях сердечних. Астрологи радять вам взяти на себе відповідальність, коли йдеться про романтичні стосунки. Навіть якщо ви почуватиметеся самотніми, пам'ятайте, що вас цінують і люблять. Докладіть максимум зусиль, щоб зберегти те, що маєте, оскільки це для вас важливий аспект життя, і втрачати його не варто.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

2024-го року Раки у парі подивляться на стосунки під новим кутом, що зробить їх динамічнішими та яскравішими. Коли ви приймете ці зміни, атмосфера між вами та вашим партнером покращиться, симпатія стане ще міцнішою. А ті, хто все ще шукає цю особливу людину, скористайтеся можливостями, які з’являться на вашому шляху.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Любовний гороскоп для представників цього знака буде несподіваним та сповненим сюрпризів. Не виключені кардинальні зміни в особистому житті, які вас потішать. В кінцевому результаті зміни приведуть до казкової історії щирого та справжнього кохання – скористайтеся цим шансом.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Одружені Діви можуть відчути певні кризи у стосунках із коханою людиною. Самотнім представникам цього знака необхідно знайти час на розслаблення та звертати увагу на представників протилежної статі, особливо у професійному колі, щоб потім не довелося шкодувати.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Представники цього знака Зодіаку відчують повну гармонію у стосунках. Атмосфера між вами та вашим партнером буде сприятливою, проте не варто дозволяти сумнівам та щоденним стресам затьмарити ваш стан. Якщо ви козак – не забувайте дарувати квіти, а якщо пані, то натисніть у Google таке: «Шлях до серця чоловіка лежить через...».

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Якщо стосунки з партнером останнім часом були не найкращими, у новому році з’явиться чудовий шанс відновити близькість між вами. Знайдіть хвилинку, щоб подумати про свої взаємини, відкиньте гордість і відверто поговоріть із партнером про свої почуття. Щире висловлення почуттів сприятиме також покращенню сексуального життя.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Ви сміливо можете очікувати на романтичний сюрприз від коханої людини та повністю поринете в радість від нього. Неодружені мають шанс зустріти близьку людину, що може стати постійним партнером. Але не дозволяйте іншим втручатися у ваше особисте та впливати на ваш вибір – ваше серце вас не обмане.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Зосередьтеся на власному особистісному розвитку та розширенні кола інтересів, що може посприяти знайомству з новими цікавими людьми. Будьте відкриті для нових можливостей та готові вислухати свого партнера. Крім того, спробуйте знайти баланс між роботою й особистим життям, приділяючи достатньо уваги своїм близьким, принаймні не забувайте про силу ранкового поцілунку або повідомлення із сердечком.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Прийдешній рік обіцяє Водоліям багато приємних вражень. Ви будете готові до змін в особистому житті, але для них доведеться попрацювати, аби здобути омріяне. Вільні Водолії можуть зустріти своє кохання просто на роботі. Якщо ви вже давно у стосунках, скористайтеся моментом, аби глибше пізнати одне одного. Знаходьте побільше часу для спілкування з родиною та друзями.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

2024-й для Риб – рік кохання. Ви поринете у романтичні стосунки, однак не виключено, що разом із коханою людиною вам судитиметься пройти важке випробування. У середині року можуть виникнути ситуації, коли доведеться зіштовхнутися з кризою. Подолавши її, останні місяці року сповна зможете насолодитися глибокими чуттєвими стосунками і навіть задумаєтеся про одруження.

Telegram Channel