Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
«І з третім чоловіком мені стало нудно»... Історія на вечір

«І я нарешті щаслива».

Фото із сайту ivona.ua.

«І з третім чоловіком мені стало нудно»... Історія на вечір

Так, у мене троє дітей, але це не стало мені перешкодою до нового розлучення. І я нарешті вибудувала своє життя так, як мені подобається

Навіть у школі у мене було багато хлопців-друзів. Мені з ними завжди було легше спілкуватися, ніж із дівчатами чи жінками. Але за своє перше велике кохання я вийшла заміж.

Ми з Олегом навчалися  в університеті, нам було дуже цікаво разом. Але я розвивалася, а він – ні. Ми поїхали на заробітки в скандинавські країни, заробили собі на чотирикімнатну квартиру і на машини. У нас народився син. А потім Олег вирішив, що він свою чоловічу програму виконав, і влігся на диван.

Я ж працювала, ми купили ще два паркінги в новому районі нашого міста, стали здавати їх в оренду. Олег сказав, що працювати більше він не буде, що його влаштовує дохід із паркінгів. Я подала на розлучення...

Хоч я й була заміжня, мала друзів-чоловіків, які мене розуміли і підтримували, але до офіційного розлучення я своєму чоловікові не зраджувала.

При розлученні ми розміняли квартиру, я купила «двушку», він – однокімнатну. Кожному дісталося по паркінгу. Олег спілкується із сином, але ми з ним давно чужі...

Другим моїм чоловіком став мій тодішній шеф. І я опинилася в золотій клітці. Роман мене занадто обожнював і опікав так, що мені аж спирало подих і не вистачало кисню. Він заборонив мені спілкуватися з усіма моїми друзями лише тому, що вони протилежної статі.

Він заборонив мені спілкуватися з усіма моїми друзями лише тому, що вони протилежної статі.

У нас народилась донечка. У мене була своя тренерка, я відвідувала дорогий салон краси, діти ходили в найкращі заклади, гуртки і садочки міста. Ми відпочивали за кордоном три рази на рік. Але в один момент я зрозуміла: більше так не можу.

Повернулася з дітьми в свою «двушку», подала на розлучення...

Через два роки я знову вийшла заміж. Народила ще одного хлопчика.

Але і з третім чоловіком мені теж стало  нудно. Так, у мене троє дітей, але це не стало мені перешкодою до нового розлучення...

І я нарешті вибудувала своє життя так, як мені подобається. Зараз мені 41 рік, я маю свою квартиру, паркінг, хорошу роботу. І трьох чоловіків, яким дозволила стати мені більше ніж друзями. Двоє з них одружені давно й надійно, один розлучений.

Ні з ким я не хочу жити під одним дахом на постійній основі, знову виходити заміж. Я вже переросла.

Мені з ними трьома цікаво, вони утримують, можна сказати, мою родину і моїх дітей, тобто вкладають у мене і моїх дітей гроші, час, свою увагу. Вони один про одного не знають, але я періодично бачуся з усіма.

З одним ходимо в театри, з іншим їздимо відпочивати, з третім просто завжди дуже добре, де б ми не були. І я нарешті щаслива.

Всім бажаю гармонії і добра!

Джерело: ibilingua.com.

Олена М.

Реклама Google

Telegram Channel