Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Крістен подарувала нашому Шеві 4 сини

«Із Крістен я почуваюся щасливим, почуваюся захищеним, почуваюся коханим», – зізнався нещодавно в одному з інтерв’ю Андрій Шевченко.

Фото із сайту gettyimages.nl.

Крістен подарувала нашому Шеві 4 сини

«Вона мені здалася красивішою навіть за кубок Ліги чемпіонів», – заявив зірковий український футболіст «Мілана» Андрій Шевченко після першої зустрічі з американською моделлю Крістен Пазік. Цьогоріч подружжя святкуватиме вже порцелянове весілля – 20-річчя спільного життя

Провідні глянцеві журнали світу мріяли надрукувати в себе еротичну фотосесію цієї пари.
Провідні глянцеві журнали світу мріяли надрукувати в себе еротичну фотосесію цієї пари.

 Своїм Купідоном Пазік та Шевченко можуть сміливо вважати відомого італійського модельєра Джорджіо Армані, з яким у Мілані потоваришував українець і навіть закривав його показ мод у 2001 році. Тоді Шевченко погодився пройтися подіумом у костюмі кутюр’є на очах Бреда Пітта та Джорджа Клуні. 

Якось Армані запросив нападника на вечірку після свого показу, де Шевченко зустрів довгоногу американську топ-модель польського походження Крістен Пазік. Блондинка одразу сподобалася футболісту і здалася красивішою

«навіть за кубок Ліги чемпіонів», як потім жартував Шева у своїй книзі. 

Знаменитий модельєр Джорджіо Армані благословив їхнє кохання.
Знаменитий модельєр Джорджіо Армані благословив їхнє кохання.
Сільвіо Берлусконі не образився на Шеву, що він відбив у його сина дівчину.
Сільвіо Берлусконі не образився на Шеву, що він відбив у його сина дівчину.

 Але першим підійти до моделі футболіст не наважився. А ось Крістен, яка була пристрасною шанувальницею «Мілана», не могла пройти повз «живого Шевченка». Дівчина захотіла похвалити його за чудову гру напередодні.

Після чого між ними почалася розмова, а незабаром і справжній роман. 

Але все було не так просто. Як писали ЗМІ на початку 2000-х, до українця ефектна блондинка зустрічалася із сином власника «Мілана» та колишнього прем’єра Італії Сільвіо Берлусконі П’єром. Але в якийсь момент стосунки розвалилися через зраду Берлусконі-молодшого. Закохані посварилися, і Крістен, вважаючи себе вільною, серйозно захопилася Шевченком. 

Але П’єр не збирався так просто відпускати модель і, кажуть, закотив грандіозний скандал, а цей трикутник кохання обговорювала вся Італія. З чуток, спадкоємець Берлусконі навіть просив батька продати Шеву, але політик швидко його приструнив. Тим часом роман футболіста й моделі набирав обертів...

Після одруження заради сім’ї Пазік залишила подіум. Але відкрила свій магазин одягу та аксесуарів у США. 

Хоча були й перепони у мовних розбіжностях.

– Перший час це була проблема, тому що коли ми познайомилися, і я толком не міг говорити італійською, вона не розмовляла нормально італійською. 

Старші сини подружжя Шевченків уже пробують свою стежку в житті.
Старші сини подружжя Шевченків уже пробують свою стежку в житті.

 Проте ми багато спілкувалися. Дуже велика різниця менталітетів, – розповідав Шевченко.

Це не завадило парі продовжити романтичні стосунки, а вже згодом вони одружилися – сталося це 14 липня 2004 року. Як не дивно, але весільна церемонія Андрія і Крістен була напрочуд скромною – молодят розписали під час перерви матчу в гольф (її тато – відомий гольфіст) та навіть без жодного фото в мережі. Не виключено, що причина у цікавому стані нареченої – Пазік перебувала на шостому місяці вагітності. Цей факт подружжя до останнього приховувало.

Незабаром після одруження заради сім’ї Пазік залишила подіум. Але відкрила свій магазин одягу та аксесуарів у США. 

29 жовтня 2004 року Шева вперше став батьком – у нього народився син Джордан. Як справжній футболіст, на досягнутому Андрій не зупинився і зібрав удома власну чоловічу команду – за два роки на світ з’явився ще один син пари – Крістіан, у 2012-му – Олександр, а у 2014-му – Райдер-Габріель.

Відомо, що старший із синів уже покинув батьківське гніздо. В особистому акаунті мама хлопця Крістен Пазік опублікувала фото, показавши, як проводжала Джордана на навчання в університет у США.

«Сумую за тобою дуже сильно», – написала вона під публікацією. Як згодом стало відомо, Джордан Шевченко навчається у Єльському університеті в Нью-Хейвені, штат Коннектикут.

Це приватний дослідницький університет із давньою історією. Він входить до знаменитої «Ліги плюща» – співтовариства найпрестижніших приватних американських вишів. Навчання в університеті надзвичайно дороге – один рік може коштувати десятки тисяч доларів США.

Більше того, саме в  Єльському університеті Джордан Шевченко розпочав вивчати українську мову та історію України. В інтерв’ю «Голосу Америки» він розповів, що пишається тим, що є наполовину українцем, а вирішальним для його національної самоідентифікації стало повномасштабне вторгнення росії.

– До цього я не дуже підтримував свою українську сторону, та як тільки почалася війна, я відчув, що це мій обов’язок, тому що реальність така, що бути українцем – зараз під загрозою. Тому людям, які є українцями, потрібно зібратися разом і показати, чому ми важливі як країна, чому ми важливі як народ, – наголосив 19-літній Джордан.

Нічого дивного в тому нема, що це відчуття до нього прийшло вже в дорослому віці. Адже відомо, що Андрій Шевченко з родиною вже 15 років живе у Лондоні. Цікаво, що наразі тільки другий син Шеви, 17-річний Кристіан, займається футболом професійно – відвідував академію лондонського «Челсі», а в 16 років підписав контракт із юнацькою командою «Вотфорда». Хоча поганяти м’яч разом із батьком не проти всі четверо.

Попри те, що Андрій живе за кордоном, він буває в Україні – обов’язок кличе. З початком широкомасштабного вторгнення він активно допомагає своїй Батьківщині та ЗСУ. За цей час переказав на допомогу армії велику суму, розмір якої не розголошується. А потім став першим послом президентської ініціативи United 24.

«Я з перших днів війни визначив свою позицію. Для мене було важливо знати, як я можу допомогти країні», – розповідав Андрій Шевченко в одному з інтерв’ю. А цими днями всі тільки й говорять, що Шева очолить Українську

Асоціацію футболу – оскільки його кандидатура є єдиною на цей пост.

Тож побажаймо Андрієві Миколайовичу успіху і на цій ниві.

Реклама Google

Telegram Channel