Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
«Йому 30, мені 48,  але цієї різниці не бачимо»

«Таке враження, що в моє життя він прийшов як ангел-охоронець у людській подобі».

Фото із сайту viva.ua.

«Йому 30, мені 48, але цієї різниці не бачимо»

Відома українська співачка Lama розповіла про значно молодшого чоловіка (обоє на фото)

Ми познайомилися з Ромою під час мого відпочинку на півдні України, у Херсонській області, звідки, до речі, він родом, – зізналася  Lama в інтерв’ю виданню «Viva!». – Це було влітку 2016 року, я пила каву на березі моря, а кава не зовсім звичайна, мені привезла її подруга з Канади, вона була з ваніллю й горіхом. Він сидів поруч і, можна сказати, прийшов на цей аромат, а вже на фоні кави в нас зав’язалася розмова. Ми спілкувалися днями й ночами, таке відчуття,  ніби були давно знайомі. Виявилося, що в нас багато спільних тем, наші тати померли в один рік. Просвітницькі теми й духовні практики – це все стало нашою спільною стихією. Можна сказати, він мене згармоніював. Із того часу ми жодного разу не розлучалися, – каже співачка. – Коли ми познайомилися з Ромкою, він не знав, що я – Lama – й не впізнав. Аж потім, через три дні, дізнався про це від своїх друзів, але вже було пізно – почуття встигли зародитися і тривають восьмий рік».

Описуючи свого обранця, 48-літня співачка заявила, що він глибоко духовний і врівноважений. «Хоча йому і 30 років, але він на свій вік дуже зрілий і розумний. Мужній і зі стрижнем, як справжній чоловік. Сімейний у повному розумінні й аспектах цього слова, усе показує ділом, а не словом. Його зовнішність – це окрема тема. Звісно, вона мені подобається, він нагадує мені ангела. Таке враження, що в моє життя він прийшов як ангел-охоронець у людській подобі», – розповіла артистка.

Я пила каву на березі моря, а кава не зовсім звичайна, мені привезла її подруга з Канади, вона була з ваніллю й горіхом. Він сидів поруч і, можна сказати, прийшов на цей аромат.

Вона зазначила, що не відчуває різниці у віці. «На духовному рівні ми знаходимося з ним в одній віковій категорії. Так, фізично йому 30 років, а мені – 48, але ментально цієї різниці немає. У нас це питання навіть і не порушувалося ніколи, усе збалансовано і гармонійно, – каже співачка. – Насправді дуже важко знайти собі другу половинку, щоб був такий тандем, у якому ти повністю можеш розділити своє життя, погляди і принципи. Коли складаються всі пазли, наприклад, ставлення до життя, релігії, навіть побутові моменти, виходить чудова сім’я».

Lama розповіла, що живе зі своїм обранцем у заміському будинку, розташованому в лісовій місцевості. «Нам подобається дивитися разом фільми, ми завжди маємо свої ритуали, наприклад, уранішня кава, нам подобаються Різдво, Новий рік – це наші спільні свята, які ми дуже любимо й завжди чекаємо. Ми разом прикрашаємо вдома ялинку, у нас квартира сяє, як новорічний подарунковий магазин, – перерахувала спільні захоплення Lama. – Ще нас об’єднують наші собаки. Це ще з дитинства: кожен у своїй сім’ї мав домашніх улюбленців, вони – як наші діти».

До речі

Справжнє ім’я співачки Lama – Наталія Дзеньків. Вона народилася 14 грудня 1975 року в Івано-Франківську. Восени 2021 року співачка зізналася, що не хоче бути матір’ю. «У мене не було такого, щоб я мріяла мати дітей. Ось я чомусь себе в цьому не бачу», – заявила артистка.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Яким буде виступати у фіналі національного відбору «Євробачення-2024» співак із Волині.

Реклама Google

Telegram Channel