Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Відгадайте, що цього разу на Волині заховали журналісти

Переконані, ви зможете розгадати!

Фото з архіву volyn.com.ua.

Відгадайте, що цього разу на Волині заховали журналісти

Друзі, принцип нашої інтелектуальної вікторини нагадує «чорний ящик» із популярної гри «Що? Де? Коли?»

Тільки предмет чи зображення людини ми ховаємо в гарбуз (від початку повномасштабного вторгнення нелюдів-москалів наш добрий-предобрий гарбуз перетворився на грізний гранатобуз).

Чесно кажучи, тиждень тому, загадуючи вам спецзавдання, думали, що вже нині розпочнемо нову вікторину. Але, оскільки від вас не надійшло жодної (!) правильної відповіді (і це при наявності такого суперпомічника як дядько Google (!), – за це ми ставимо собі «плюсище», проте просто так здаватися вам не дозволимо. Лише трохи розширимо підказками нерозгадане завдання. Тож, любі друзі, спроба №2 – нічого складного там нема. Умови прості: відгадати, що ми заховали, а хто перший надішле відповідь на вказаний номер, той і стане переможцем та отримає спеціальний приз від Грицька Гарбуза.

«Гранатобуз із секретом» – спецзавдання (2024)

Сьогодні ми заховали слово, яке називає вид певної діяльності, доступної не всім. А знайти, що ж це за лексема в гранатобузі, вам допоможе асоціативний ряд: Олесь Гончар; спочатку «ніч»; потім «день»; квартет; мінімум 5; завжди 50; спина; Ернест Хемінгуей; згадується Хома; максимум 8; дует; два в одному; один; хідник; 1+2+2; часто доречна приказка про вовка, хоч буває і тоді, коли пані в літах на щось сердиться.

Що за слово ми заховали у гранатобузі?

Слово-відповідь треба надіслати до 22 січня 2024 року (включно, але бажано найхутчіше) тільки у вигляді повідомлення на телеграм-номер Грицька Гарбуза: 093 381 32 45, обов’язково вказати після слова-відповіді у дужках ще й своє ім’я, прізвище і регіон, який представляєте (наприклад: «Байрактар» (Валерій Залужний, Житомирщина)).

Приємних вам пошуків без повітряних тривог!

Грицько ГАРБУЗ.

Читайте також: Лучанин упіймав велетенську щуку​.

Реклама Google

Telegram Channel