Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Київське «Динамо» не подолало рівненський шлагбаум, зате не помітило луганський (Відео)

Чорногорець Марко Мрвальєвич після фінального свистка заявив, що був упевнений, що заб’є з одинадцятиметрового. Рівняни голу раділи, ніби виграли Лігу чемпіонів.

Фото із сайту nkveres.com.

Київське «Динамо» не подолало рівненський шлагбаум, зате не помітило луганський (Відео)

Осічка в Рівному може коштувати киянам чемпіонства

«Верес» (Рівне) – «Динамо» (Київ) – 1:1 (0:1 – Волошин, 5 хв.: 1:1 – Мрвальєвич, 90+9 (пен.). 7 березня. Рівне. Стадіон «Авангард». – 1° С. 2500 глядачів.

Рівненська команда компенсує відсутність луцької «Волині» на футбольній мапі України. Тому можна уявити інтерес уболівальників до звітного поєдинку, хоч зустрічалися команди, що знаходяться на протилежних полюсах турнірної таблиці.

Після забитого вже в дебюті матчу м’яча, столичні футболісти повірили в свою перевагу, сподіваючись без особливих зусиль записати до свого активу чергові три очки.

Коли добігав компенсований час, кияни втратили перемогу після того, як Беніто в своєму штрафному незграбно зіграв проти суперника. Господарі на 9-й  доданій хвилині з одинадцятиметрового зрівняли рахунок.

Після забитого вже в дебюті матчу м’яча, столичні футболісти повірили в свою перевагу, сподіваючись без особливих зусиль записати до свого активу чергові три очки.

Нічия подарувала «Вересу» крихітну надію на збереження прописки в прем’єр-лізі. А ось для киян двох втрачених очок може не вистачити на фініші чемпіонату для здобуття золотих нагород.

Поєдинок у Рівному став для столичного клубу не просто бар’єром, а – справжнім шлагбаумом.

Ось як прокоментували гру наставники команд:

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ:

«Сьогодні ми не награли на перемогу. У нас були моменти, могли їх реалізувати, але я побачив у суперника більше бажання, ніж у нас».

Олег ШАНДРУК:

«Щоб розраховувати на якісь очки, ми повинні були показати свою найкращу гру. Напевно, нам це вдалося». 

Після цього «Динамо» провело і матч 21-го туру, де на засніженому полі київського стадіону Динамо обіграло луганську «Зоря» – 2:0 (1:0 – Владислав Ванат, 30 хв.; 2:0 – Денис Попов, 85), і зберегло за собою 4-е місце в першості.

Турнірна таблиця Української  Прем’єр-Ліги на ранок суботи, 16 березня:

Фото із сайту sport.ua.
Фото із сайту sport.ua.

  Михайло ЛАПКІВ.

Читайте також: Зінченко не битиметься з Луніним. Поки що?.

Реклама Google

Telegram Channel