Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Клята росія готувала ядерний удар по Волині або Львівщині?

Диявол путін перед своєю смертю хоче знищити Землю.

Фотоколаж із сайту tsn.ua.

Клята росія готувала ядерний удар по Волині або Львівщині?

Це випливає із слів колишніх українських високопосадовців

Так, днями екс-радник ОПУ Олексій Арестович в інтерв’ю Василю Голованову розповів про те, яким може бути ядерний ультиматум з боку росії. «Він буде такий самий – ядерний удар по Зміїному тактичною ядерною зброєю, демонстраційний. Наступний – по прикордонному переходу між Польщею та Україною або Румунією та Україною, де йдуть озброєння і військова техніка. Наступний – по Ряшеву (місто в Польщі. – Ред.), по базі, де сідають американські літаки», – зазначив він.

Своєю чергою, колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов у коментарі ТСН.ua розповів, що одного разу українські військові вже готувались до ядерної атаки з боку росії.

«Олексій Арестович тривалий час був речником української переговорної групи в мінському форматі, він тривалий час був радником Офісу президента з військових питань», – каже Селезньов, коментуючи ці заяви.

 Колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов розповів, що одного разу українські військові вже готувались до ядерної атаки з боку росії.

Він продовжив: «Щодо варіантів задіяння ядерної зброї. Я не знаю, звідки відомості такого рівня у Арестовича, але те, що ворог може вчиняти будь-які провокації, в тому числі і з задіянням ядерної зброї – це не новина. На

Великдень 2022 року багато хто з українських військовослужбовців, хто перебував на Яворівському полігоні на Львівщині, був напоготові… Про це було поінформовано моє найближче оточення, я в той час перебував на

Яворівському полігоні. Такі сигнали надходили різними каналами . Він (полігон. Ред.) фактично межує з територією Польщі. Там буквально близько двох десятків кілометрів до кордону. Тоді, я так думаю ефективно спрацювала залаштункова дипломатія: путіну було пояснено щодо критичних наслідків як для російської федерації, так і безпосередньо для нього особисто, якщо він вдасться до такої ядерної провокації. Можливо, з того часу щось змінилось і путін відчув свою невразливість і готовність до реалізації такого плану. Я не став би повністю відкидати такий варіант».

За словами Селезньова, росія постійно намагається підвищувати ставки, а варіантів цього у неї не так вже й багато. 

Василь КІТ.

Читайте також: Ісус з Волині після поранення повернувся на фронт.

Реклама Google

Telegram Channel