Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
ВСЮДИ «БЕЗ ГМО», А В НИХ — «БЕЗ ПДВ»

Волинь-нова

ВСЮДИ «БЕЗ ГМО», А В НИХ — «БЕЗ ПДВ»

Якщо лікарі рятують наші життя, то ці люди продовжують його тривалість за допомогою... сміхотерапії, корисність якої доведено світовими медичними світилами. Не дивуйтесь, мій співрозмовник - директор луцької КВК-команди «Без ПДВ» Світлана МАТВІЙЧУК (на фото)...

Якщо лікарі рятують наші життя, то ці люди продовжують його тривалість за допомогою... сміхотерапії, корисність якої доведено світовими медичними світилами. Не дивуйтесь, мій співрозмовник - директор луцької КВК-команди «Без ПДВ» Світлана МАТВІЙЧУК (на фото).

Катерина УСТИМЧУК, студентка Волинського національного університету імені Лесі Українки

-Що означає така цікава назва вашої команди?
- Як відомо, «ПДВ» - це податок на додану вартість, але нашій команді нічого не треба додавати, бо ми - чистий волинський продукт. Крім лучан, у команді є ще хлопці з Ковеля і Рівного. Наш колектив, який 24 серпня відсвяткував свою першу річницю, дуже дружній. Здається, за ці 12 місяців ми вже стали, як брати і одна сестра - я (усміхається).
- А чому ж немає дівчат у команді?
- Так сталося. Але, незважаючи на те, що я одна серед хлопців, повірте, - у нас панує матріархат (усміхається)! Команду збли жує не лише «КВНівське» життя, а й спільне бажання розкрити себе в шоу-бізнесі. Наша мета - прославити Луцьк, що поки вдається, адже вперше за шість років волинська команда потрапила до фіналу Асоціації КВН України (АКУ), у травні ми перемогли у фіналі Відкритого телевізійного чемпіонату студентських ко манд КВН «Кавалєрка 2011», що відбувся в Івано-Франківську.
- Розкажіть, будь ласка, декілька ваших жартів, щоб читачі вловили стиль команди.
- «Місто Луцьк настільки гарне, що птахи, які пролітають над ним, думають: «Ай, потерплю!»:
«- Попелюшко, твоя мачуха і злі сестри поїхали на бал. І ти теж можеш поїхати з ними!
- А навіщо це все, якщо тепер цілий вечір хата вільна!»;
«Дід Мезим - бабі добре з ним»...
- Смішні у вас жарти! Хоча раніше було прийнято, що жартувати можна тільки російською. Принаймні, це прищеплювали і прищеплюють зараз із екранів телевізорів.
- Неправда, думаю, що всі читали Івана Котляревського, Остапа Вишню, Павла Глазового... Цей список можна продовжувати і продовжувати, але усі розуміють істину: якщо жарт хороший, то неважливо, якою мовою він звучить. Ми пишемо жарти як українською, так і російською мовами, хоч, звісно, намагаємось більше творити рідною.
- Чи допомагають вам жарти у житті?
- Звичайно, людина, яка вміє жартувати - це ж душа будь-якої компанії. От нещодавно ми їхали на півфінал АКУ, а в потязі в одному вагоні з нами опинились призовники. Було дуже весело, завели безліч знайомств, там та-ки-й колоритний майор був, його можна без дублів знімати у гумористичних серіалах про армію. І саме завдяки цій зустрічі ми дописали привітання на конкурс, яке принесло нам перемогу.
Telegram Channel