Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

СЕКСАПІЛЬНА ПОКАЗУХА З ЦИГАРКОЮ

Сучасні дівчата і жінки понад усе прагнуть підвищити свою показову сексапільність найрізноманітнішими засобами. Вони оголюють ноги, животи і спини, піднімають до підборіддя перса, розмальовують волосся і обличчя.

У чені вже давно й аргументовано довели, що чоловіча стать слабша за жіночу і в роботі, і в навчанні, і в коханні. Але прекрасна половина людства не хоче визнати природного послаблення чоловічих організмів і відсутність належної цікавості та пристрасті до себе просто не розуміє. Тому сучасні дівчата і жінки понад усе прагнуть підвищити свою показову сексапільність найрізноманітнішими засобами. Вони оголюють ноги, животи і спини, піднімають до підборіддя перса, розмальовують волосся і обличчя.
Тоді все це демонструють у громадських місцях: п’ють каву, пиво, дещо міцніше і обов’язково при цьому курять, показуючи свої пещені пальчики з довгими нігтями, прикрашеними яскравим манікюром.
Правда, це вдається лише заможним жіночкам і дівчаткам із забезпечених сімей. Бідніші сидять на лавочках або прогулюються центральними вулицями з пляшкою пива або якогось «модного» напівміцного напою в правій руці і цигаркою — в лівій.
Ну, а студентки після кожної пари вибігають на вулицю і поспіхом запалюють дорогі або дешеві цигарки (в залежності від статків батьків). Дехто з них навіть курити ще не вміє, кашляє і хапає ротом чисте повітря після кожної затяжки. Проте всі вони мужньо переносять ці тортури заради опанування мистецтва уміло і гарно палити, щоб переконати себе і своїх друзів у своїй дорослій незалежності. І це можна спостерігати буквально біля всіх вузів Луцька. Таке враження, що вже дихають нікотином всі наші майбутні... мами. Неможливо заборонити курити в учбових закладах і в прилеглих до них територіях. Але викладачі повинні б звернути увагу, як димлять дівчиська перед головним корпусом Волинського держуніверситету. Тут, навпроти пам’ятника Тарасу Шевченку демонструють принади і курять, певно, всі дівчата цього вузу.
Віталій ПРОКОПІВ.
Telegram Channel