Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Модні стрижки 2018

Волинь-нова

Модні стрижки 2018

Для дівчат дуже важливо мати привабливий вигляд. Адже це додає впевненості у собі, а компліменти від протилежної статі підвищують самооцінку. І якщо підібрати одяг можна самостійно, то зробити гарну, модну зачіску вам допоможе тільки професіонал. Але для початку радимо розібратися в тому, які ж стрижки у тренді в 2018 році

Для короткого волосся

Якщо раніше актуальним було гладко укладене волосся, то тепер — недбало укладене або хвилясті пасма. Нерівні й асиметричні краї зроблять класичні стрижки трохи більш сучасними.

ПіксІ. Дуже зручна, не вимагає зусиль при укладанні. Існує чимало варіантів цієї стрижки, що дає змогу підібрати її до будь-якої форми обличчя. Всупереч загальній думці, піксі відмінно підійде навіть для тонкого волосся (за рахунок правильної укладки воно буде більш об’ємним).

 

 Боб. У 2018 році стилісти його трохи удосконалили. Наприклад, додали градуювання, асиметричні пасма, косу гривку або досить різкі перепади довжини. Кожен із цих варіантів стильний і цікавий.

Боб із асиметричним чубчиком – чудове рішення для сміливих, екстравагантних дівчат!

 

 Каскад. Цю стильну зачіску можна зробити навіть на короткому волоссі. Для цього відвідайте стилістів, які володіють спеціальними техніками стрижки.

 

  Для волосся середньої довжини

На базі цієї довжини можна створювати різноманітні зачіски та стрижки — від ніжних, романтичних до досить строгих.

Каскад ідеально підходить для тих, у кого тонке або позбавлене об’єму волосся, адже таку стрижку вкладати досить просто. І для тих, у кого густе, важке волосся, каскад – справжній порятунок, бо він полегшить стрижку.

 

 Каре — ​хороший варіант для дівчат, які не дуже люблять креатив, але все ж хочуть залишатися в тренді. І навіть таку класичну зачіску можна носити по-різному. Наприклад, робити рівне, гладке волосся або ж завивати, створюючи деяку недбалість.

 

 Подовжений боб. Дуже важливо вибрати правильну довжину, яка і є основою у створенні зачіски.

 

 Сміливим, зухвалим дівчатам сподобається боб із виголеною скронею. Така комбінація має досить ефектний вигляд

 

 Для довгого волосся

Зараз у тренді асиметричність, великі, трохи недбалі хвилі або ж пряме скуйовджене волосся.

«Драбинка» і каскад передбачають поступовий багатоступеневий перехід довжини (від короткого до довгого). Найчастіше «драбинкою» стрижуть пасма біля обличчя. Каскад — більш різноманітна стрижка, і на довгому волоссі вона просто приголомшлива.

 

 Стрижки з гривкою

Чубчик візуально змінює будь-яку зачіску і навіть форму обличчя. В тренді — як пряма рівна гривка, так і філірувана або із рваними краями. Ці варіанти підійдуть до каскаду і подовженого каре. А для піксі ідеальною буде асиметрична гривка.

Короткий чубчик також у моді, тому сміливо експериментуйте.

 

 Джерело: сайт для жінок і про жінок. «Моя леді» (myledi.pp.ua). Фото із сайту myledi.pp.ua.

Telegram Channel