Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 12–18 лютого

ОВЕН.

Успішно розібравшись з найважливішими запланованими справами, відчуєте дивовижну легкість. У вихідні зможете добре відпочити та від душі повеселитися. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

ТЕЛЕЦЬ.

Постарайтеся виправити накопичені в своєму житті помилки, від цього відчуєте себе легко та вільно, а це так важливо зараз. Сприятливий день — вівторок, несприятливий  — п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ.

Настає час для нових планів і задумів. Ваші ідеї принесуть прибуток і впевненість у завтрашньому дні. У вихідні чекає приємна подорож за рахунок роботодавця. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

РАК.  

Отримаєте важливу інформацію, вам запропонують цікаву та добре оплачувану роботу. Сімейні справи у вихідні вийдуть на перший план. Сприят­ливий день — понеділок, несприятливий — вівторок.

ЛЕВ.

З’явиться можливість довідатися про щось нове, кудись поїхати та набратися нових вражень. У вихідні не загострюйте стосунки непотрібними сварками. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

ДІВА.

Це вдалий період для усіх ваших починань. Постарайтеся бути стриманішими на роботі. Вихідні присвятіть дрібним побутовим проблемам. Сприятливий день — четвер, несприятливий  — понеділок.

ТЕРЕЗИ.

Веселий настрій і позитивні емоції, якими ви ділитеся, будуть притягати до вас людей. Реально оцініть свої сили й не переймайтеся зайвими турботами. Вихідні принесуть зустрічі з друзями та знайомими. Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

СКОРПІОН.

Ваші ідеї оцінить начальство. Однак підвищення по службі збільшить і обов’язки. У вихідні знайдіть час, щоб поспілкуватися з родиною. Сприятливий день — вівторок, несприятливий
— четвер.

СТРІЛЕЦЬ.

Буде чимало важливих невідкладних справ на роботі. Вихідні краще присвятити домашнім справам, відчує­те приплив сил і енергії. А коли побачите
результати, будете задоволені собою. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

КОЗЕРІГ.

Не дозволяйте втягти себе в авантюру. Легкі гроші і короткочасні зв’язки – це не те, що вам потрібно. Вихідні присвятіть сімейним справам. Дітям знадобиться ваша допомога в складній ситуації. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

ВОДОЛІЙ.

Прекрасний період, щоб відкрити в собі несподівані таланти та навчитися чомусь новому. У вихідні поведінка когось з близьких вам людей дасть привід для міркування і висновків. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

РИБИ.

Вирішення багатьох важливих питань буде продиктоване прагненням полегшити своє життя та поліпшити матеріальне становище. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

Telegram Channel