Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Піддубний, на арбітрів не звертай —  обіцяний Кубок давай!

Волинь-нова

Піддубний, на арбітрів не звертай — обіцяний Кубок давай!

Рівняни поступилися у першому чвертьфінальному матчі першоліговому колективу

Кубок України з футзалу. 1/4 фіналу, перша гра. «АРПІ» (Запоріжжя) — МФК «Кардинал–Рівне» (Рівне) — 3:2 (1:0 — Максим Почебут, 2 хв.; 1:1 — Артем Фаренюк, 3 хв.; 1:2 — Олександр Басич, 10 хв.; 2:2 — Максим Почебут, 14 хв.; 3:2 — Яссін Ессаргіні, 32 хв.)

25 лютого. Запоріжжя. Спорткомплекс ЗАБ. Бригада арбітрів: Сергій Черноусов (Херсон), Святослав Ключник (Миколаїв), Ігор Дудінов (Дніпро).

Суперником рівненських «кардиналів» у чвертьфіналі Кубка України жереб визначив запорізький «АРПІ» — беззаперечного лідера Першої ліги у групі «Схід». І вже в дебюті рівняни пропустили від Максима Почебута. Проте майже відразу Артем Фаренюк відновив рівновагу.

Коли ж у середині першого тайму Олександр Басич вивів рівнян уперед, здавалося, що поєдинок тепер піде за сценарієм гостей. Проте сталося не так: Сергій Піддубний одержує «пряму» червону картку. У меншості рівняни майже відразу «заробили» пенальті у власні ворота — арбітр угледів гру рукою в діях Олександра Басича. Максим Почебут не схибив, оформивши дубль — 2:2.

Перед поєдинком ми почули, що у Запоріжжі хочуть провести Фінал чотирьох Кубка України. То, може, зніміть нас зі змагань…

Після перерви у «кардиналів» було чимало нагод відзначитися, проте жодною з них не скористалися. Натомість одержали третього у власні ворота. Яссін Ессаргіні (марокканець, який свого часу приїхав до нас учитися в університеті й одружився з українкою) вправно виконав сольний прохід лівим флангом і самотужки завдав влучного удару, який і став для запоріжців переможним.

Мінімальна поразка у виїзному кубковому поєдинку — прикрість, але не трагедія. МФК «Кардинал–Рівне» матиме можливість виправити ситуацію в домашньому матчі–відповіді (попередньо планувався на 10 березня). Адже добре пам’ятаємо нещодавні слова Сергія Піддубного: «Ми дуже хочемо поборотися за Кубок і докладемо максимум зусиль на шляху до своєї мети».

Натомість у своєму коментарі від­разу після гри головний тренер МФК «Кардинал–Рівне» Сергій Піддубний був дуже емоційним:

«Загалом — рівна гра. Ми мали достатньо моментів. Якби реалізували їх — могли б вирішувати долю протистояння.

Треба передивитися відео, але зараз емоції лише негативні. Від усього: суддівства, гри… Багато наболіло. Хочу подякувати федерації. Знову починаються якісь незрозумілі моменти. Перед грою нас здивувала бригада арбітрів. Два арбітри, які судять Першу лігу, чи першість бані?.. Гра була дуже нервовою. Вважаю, вони не впоралися з роботою.

Також перед поєдинком ми почули, що у Запоріжжі хочуть провести Фінал чотирьох Кубка України. То, може, зніміть нас зі змагань, проведіть за участі тих команд, які там мають грати на папері…

Виявляється, деяким клубам можна дозаявляти гравців після завершення трансферного періоду. Це все дуже неприємно».

Тим часом уже 4 березня МФК «Кардинал–Рівне» проведе останній поєдинок у рамках регулярного чемпіонату. Суперником підопічних Сергія Піддубного у домашньому матчі буде івано–франківський «Ураган». Початок зустрічі о 13.00.

 

Telegram Channel