Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
А Сабріні — вже 50!

Волинь-нова

А Сабріні — вже 50!

Її популярні кліпи «My Chico» i «Boys» були заборонені в деяких країнах, бо співачка показала пипку

У 15 років Сабріна Салерно (на фото) перемогла в італійському конкурсі краси і почала працювати моделлю, дебютувала як ведуча на одному з найпопулярніших каналів «Canale 5», який належав Сільвіо Берлусконі. Тоді ж записує першу пісню «Sexy Girl», яка стає хітом і входить до Топ–20 найкращих в Італії. З’являється дівчина і на великому екрані у комедії «Великі журнали».

У 1987 році 19–літня гаряча італійка з пишними формами випускає перший альбом, названий просто «Сабріна», що скоро стало її сценічним ім’ям. Її «Boys (Summertime Love)» стала європейським хітом, і Сабріна Салерно здобуває міжнародну славу. Відеокліп на цю пісню у Великобританії спочатку навіть заборонили, бо у зірки, яка співає і танцює в басейні, з–під купальника кілька разів показалася пипка. А у кліпі на пісню «My Chico» груди та сідниці дівчини виставлені у кадрі на рівні з об’єктами архітектури. Чергова перчена сенсація чекала глядачів під час зйомок новорічної програми на іспанському телебаченні: у співачки під час виконання хіта (входив у Топ–10 п’яти європейських країн) «Гаряча дівчина» оголилися груди.

Настав зірковий час італійки. У 1988–му вона отримала відзнаку «Найкращий європейський співак». Слухачі почули ще один хіт «All of Me (Boy Oh Boy)».

На своїй сторінці у «Фейсбуці» Сабріна регулярно розміщує власні фото з неодмінно оголеними грудьми.

Невдовзі Сабріна виконує першу італомовну пісню (попередні були англійською). «Зрозуміло, що бажання Сабріни розвиватися як артистці, прагнення незалежності та дистанціювання від сексуального образу призвели до конфлікту з її менеджером», — йдеться в офіційній біографії на її сайті. Відтак просування нового альбому перервали і нова пісня «Cover model» вийшла тільки у Франції. У 1996 році перший італомовний альбом «Maschio dove sei» отримав схвальну оцінку критиків, але не здобув успіху через недостатню промоцію.

Після чотирирічної перерви Сабріна далі виступає на концертах, знову працює на телебаченні та в театрі. У 2004–му 36–літня італійка вийшла заміж за власника бренду модного одягу Енріко Монті і народила сина, якого назвали Лука–Марія. Наступного року поп–діва зіграла у фільмі «Кольори», і її роль відзначили нагородою на кінофестивалі в містечку Салерно.

Нестримна Сабріна ніколи не зупиняється, йдеться на її ж сайті. Останній виступ італійки відбувся 22 грудня минулого року у Франції. Попри меншу відомість, вона й надалі зірка. Причому з віком стала вишуканішою, елегантнішою і залишається такою ж спокусливою. На своїй сторінці у Фейсбуці Сабріна регулярно розміщує власні фото з неодмінно оголеними грудьми.

Василь СЕРГІЙЧУК.

Telegram Channel