Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 19 – 25 березня

ОВЕН. Вам знадобляться ясність думок, чіткість у висловлюваннях та визначеність планів на майбутнє. Шукайте нові можливості налагодження стосунків. Ймовірна небезпека зіштовхнутися із серйозними перешкодами. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Шлях до успіху пролягатиме через подолання труднощів. Вдалий момент для вирішення поточних проблем. Не розголошуйте своїх планів. Ваш життєвий потенціал зросте, і ви поділитеся оптимізмом із близькими. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

БЛИЗНЮКИ. Відпустіть ситуацію, і проблема вирішиться сама. Ви можете опинитися перед необхідністю вибору — дійте спокійно, обдумано, без поспіху. Вихідні проведіть у компанії друзів, влаштуйте свято і не думайте про проблеми. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

РАК. Схоже, настав момент, коли варто щось у собі поміняти. Прислухайтеся до інтуїції та вирішить, у якому напрямку і з ким ви хочете йти далі. У вихідні бажано більше часу провести з родиною. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

ЛЕВ. Ваші чарівність і дипломатія забезпечать прибуток та удачу у будь–якій справі. Зберігайте спокій: промахи на роботі залишаться без наслідків. У вихідні порадуйте себе новими враженнями, але відгородіться від непотрібних контактів. Сприятливий день — четвер, несприятливий — п’ятниця.

ДІВА. Ваша думка має бути незалежною, не зважайте на точку зору колег та начальства. Не відкладайте втілення задумів, адже ваші плани цілком здійсненні. Слухайте тільки голос власної інтуїції, будьте впевнені у своїх діях. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ТЕРЕЗИ. Зайнятість на роботі вбереже вас від необдуманих вчинків. Постарайтеся мобілізувати свій розум, уміння швидко приймати рішення та рішуче діяти. У вихідні вас чекає низка приємних вражень. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

СКОРПІОН. Вас чекають терпіння і праця. Не піддавайтеся чужим емоціям — збережете здоров’я та самоповагу. Вам усе вдаватиметься, і ви заввиграшки впораєтеся з усіма справами. Гарним настроєм поділіться з усіма, хто поруч. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Облиште те, що не виходить, не піддавайтеся зневірі — займіться іншими проблемами, а ця поступово вирішиться сама собою. Уважно слухайте людей — і зможете дійти згоди та взаєморозуміння. У вихідні приділіть увагу дітям і батькам. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

КОЗЕРІГ. Будьте наполегливі й активні у справах. Допомога близьких додасть вам позитивних емоцій і зробить невразливим до впливу зовнішніх факторів. Ймовірні важливі зустрічі та знайомства. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

ВОДОЛІЙ. Більше слухайте, менше говоріть. Проявіть тактовність і мудрість, щоб уникнути конфліктів. Перегляньте свій розпорядок дня, постарайтеся зрівноважити час на роботу і домашні справи. У вихідні не відмовляйтеся від запрошень у гості. Сприятливий день — четвер, несприятливий — середа.

РИБИ. Ви будете особливо успішно справлятися з чужими проблемами, власні будуть вирішуватися з такою ж легкістю. Не намагайтеся активно проявляти ініціативу, результати навряд чи виправдають зусилля. У вихідні контролюйте емоції. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

Telegram Channel