Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Мама молить:  «Допоможіть донечці відновити здоров’я й обличчя»

Фото lyuboml.rayon.in.ua.

Мама молить: «Допоможіть донечці відновити здоров’я й обличчя»

Наталія Василівна а із села Гупали Любомльського району збирає кошти на лікування 18–річної Іванки, яка потрапила в ДТП і отримала серйозні травми

Аварія трапилася 10 березня на виїзді з Любомля. Автомобіль, в якому знаходилося четверо пасажирів, злетів у кювет і перекинувся. Найбільше дісталося доньці Наталії Василівни, яку рятували фахівці обласної клінічної лікарні.

— В Іванки дуже понівечене обличчя. Роздроблена щелепа. Дочка бачить лише на одне око, травмований язик і вухо, вибиті зуби. Дихає через трубочки, — розповідала мама потерпілої. — Іванка п’ять днів була в реанімації, зараз її перевели у відділення щелепно–лицевої хірургії. Коли старший син приїхав провідати нас у лікарню, то знепритомнів, побачивши муки сестрички.

Жінка виховує чотирьох дітей. Найменшому всього два роки. Коштів на дороговартісне лікування родина не має. А дівчині знадобиться допомога і столичних спеціалістів. Тому Наталія Василівна просить усіх небайдужих людей проявити милосердя, відгукнутися на горе її донечки.

Підтримати Іванку Гаджало можна, переказавши гроші на картку мами Наталії Василівни Ціп’яшук у ПриватБанку № 4731 2191 0779 7650.

Telegram Channel